Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
396
3

Ілля КРУПСЬКИЙ: «Чемпіонат України став сильнішим»

Захисник «Ворскли» поділився очікуваннями від матчу з «Рухом»

Ілля КРУПСЬКИЙ: «Чемпіонат України став сильнішим»
УПЛ. Ілля Крупський

Захисник полтавської «Ворскли» Ілля Крупський поділився очікуваннями від матчу 17-го туру УПЛ проти львівського «Руха».

– Ілля, у грудні традиційно складно грати та тренуватися через погодні умови. Наскільки це вплинуло на підготовку до гри проти «Руха»?

– Підготовка проходила чудово, до цього матчу підходимо у гарному настрої після перемоги над «Дніпром-1». Трохи заважав нам сніг, але загалом настрій у нас бойовий.

– «Рух» сенсаційно стартував цього сезону, далі у команди був невеликий спад. Які сильні сторони суперника ти би виокремив перед завтрашнім матчем, якщо врахувати те, що в кінці року фізично усі команди вже не такі потужні, як влітку або восени?

– «Рух» – це фізично сильна команда, вони досить високо пресингують, та й загалом вміють грати у футбол. Для них це буде принциповий матч, як і для нас. Ми у першому колі програли їм із великим рахунком, думаю, нам буде що доводити у прийдешній грі.

– Якщо «Рух» класно почав, то для вас перші матчі сезону не задалися. Потім команда додала та вийшла з кризи. Наскільки це було психологічно важко?

– Звичайно, це був нелегкий процес. Після пауз на матчі збірних ми ніяк не могли виграти. Але поступово набрали хід, від гри до гри колектив згуртовувався і це дало свій результат.

– Якщо певним чином підсумувати першу частину чемпіонату, який матч для вас був найскладнішим? Який тобі запам'ятався найбільше?

– Був цікавий матч з «Шахтарем», у якому ми виграли. І з «Дніпром-1» також, нам завжди приємно обігрувати таких суперників, лідерів чемпіонату. Я би сказав, що це були ключові матчі для нас в осінній частині чемпіонату.

– Вболівальники часто пишуть, що поточний чемпіонат особливий через величезну кількість несподіваних результатів. Якщо порівнювати із попередніми роками, за вашими відчуттями, чи стала Українська Прем'єр-ліга за своїм рівнем сильніше?

– Звісно, ліга стала сильнішою. Усі команди рівні, немає яскраво виражених фаворитів. Якщо навіть подивимося у турнірну таблицю: «Кривбас» лідирує, «Дніпро-1» не дає їм спуску, так само, як «Полісся», «Шахтар». Та й «Динамо» рано скидати з рахунку. Наразі у нас дуже цікавий чемпіонат, точно цікавіший, ніж минулий. Думаю, наприкінці сезону інтриги не бракуватиме.

У матчі першого кола «Рух» на домашній арені розгромив «Ворсклу» (4:1). Другий поєдинок відбудеться 10 грудня о 13:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

ВІДЕО. Свьонтек показала Соболенко, звідки на білорусь готувався напад
Теніс | 04 травня 2024, 23:55 1
ВІДЕО. Свьонтек показала Соболенко, звідки на білорусь готувався напад

Іга виграла у Аріни у фіналі ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Strannik
Якщо чемпіонат став сильнішим, то чому ніхто крім Шахтаря не грає в єврокубках. Досить вже цього лайна, про те що начебто чемпіонат став сильнішим.
Віктор Коробка
Чемпіонат став не сильнішим, а рівнішим. Шахтар, Динамо, Дніпро, Ворскла, Александрія, а особливо Зоря - всі вони чимало втратили в потужності, хто - більше, хто - меніше, але втратили всі. Добре, що до лідерів підтягнулися Кривбас, Полісся, Рух. Це зробило конкуренцію в УПЛ дуже високою, а через це є надія на відродження потужності лідерів УПЛ та їх конкурентноспроможності в протистоянні з европейськими клубами в еврокубках. 
vovei
Бред. Команды с низших лиг кэрують.