Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 грудня 2023, 15:19
1516
1

Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ворскла може наздогнати Рух у турнірній таблиці

| Оновлено 10 грудня 2023, 15:19
1516
1
Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 10 грудня, «Ворскла» в рамках 17-го туру УПЛ прийматиме «Рух». Суперники розташувалися в турнірній таблиці на відстані трьох очок і полтавчани, якщо переможуть, то зрівняються з рухівцями.

Ворскла

Підопічні Віктора Скрипника в минулому турі здобули гостьову перемогу над одним із лідерів чемпіонату «Дніпром-1» і розмістилися на сьомому місці. На своєму ж полі безвиграшна серія «Ворскли» в чемпіонаті триває 5 ігор: дві нічиї та три поразки. «Біло-зелені» за Віктора Скрипника можуть здобути 20-ту перемогу в УПЛ. Матч проти «Руха» стане для «Ворскли» ювілейним, 400-м, на своєму полі в українських чемпіонатах.

Рух

«Рух» приїде до Полтави після трьох поспіль гостьових ігор, у яких підопічні Віталія Пономарьова набрали чотири очки: до чергового туру львів’яни підійшли на шостому місці. В попередніх двох виїзних матчах «жовто-чорні» мали проблеми з реалізацією гольових моментів і голів у ворота суперників не забивали. «Рух» за Віталія Пономарьова проведе 30-й матч і може здобути 10-ту перемогу в УПЛ. Загалом же для львівського клубу це буде ювілейний, 90-й, матч в УПЛ, в якому рухівці можуть забити 100-й гол (ще 2 м’ячі). Дискваліфікованих гравців в складах обох суперників немає.

«Ми готуємось до серйозного поєдинку і розбираємо гру «Ворскли». Полтавці – хороша команда, яка на початку сезону представляла Україну в єврокубках. Тоді, мабуть, їм було складно як у плані фізичної підготовки, так і з інших об’єктивних обставин, тому вони ще не були на піку своєї форми. Втім зараз наш суперник набрав хід – у попередньому турі «Ворскла» перемогла «Дніпро-1» і загалом команда демонструє якісні результати. Це буде непростий матч для нас», - відзначив головний тренер львівського клубу.

Статистика зустрічей

Раніше відбулося вже сім ігор «Руха» та «Ворскли» в УПЛ. І баланс зустрічей говорить про рівність сил: по дві перемоги кожного із суперників та три нічиї. При цьому «біло-зелені» на своєму полі з «жовто-чорними» внічию ще не грали - дві перемоги та поразка. «Рух» найбільше голів за матч пропустив в УПЛ саме у грі з «Ворсклою» (2:5, 23 серпня 2020 року).

Востаннє «Ворскла» в чемпіонатах приймала «Рух» 19 жовтня 2022 року (зустріч проходила в закарпатському Минаї) і поступилася з рахунком 0:1. У цій грі в складі «жовто-чорних» відзначився голом Олексій Довгий. Загалом безвиграшна серія полтавчан з рухівцями триває 4 гри: по дві нічиї та поразки.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олексія Деревінського (Хмельницький), який проведе свій 27-й матч в УПЛ. Раніше «Ворскла» за Деревінського-молодшого провела 6 ігор в чемпіонатах: три перемоги, нічия та дві поразки. А «Рух» за цього арбітра провів чотири гри в УПЛ: дві перемоги, нічия та поразка.

Прогноз на протистояння

«Ворскла» утримує в чемпіонаті безвиграшний домашній серіал, який триває 5 ігор. «Рух» у попередніх двох виїзних матчах не перемагав. Спрогнозуємо бойову нічию турнірних сусідів.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісенко, Павлюк, Крупський, Феліпе, Якубу, Пердута, Скляр, Юрченко, Челядін, Кане, Степанюк.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Плюман, Карабін, Руніч, Квасниця, Пастух.

10 грудня, неділя

«Ворскла» – «Рух»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 13:00
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Vodafone TV
ВОРСКЛА – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
   Щось мене сьогодні понесло - скрізь валуї бачуться! Мабуть лудоманією захворів.
    Ось і в цьому матчі: Ворскла на підйомі, особливо проти Дніпра сподобалася, а Рух трохи пригальмував. Мені здається, що на цей матч полтавців трохи недооцінили, тому ставлю на них фору(0) за 2,04