Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 10 грудня 2023, 04:30
444
0

Виталий АНДРОНОВ: «Нас знову підвела дисципліна»

Тренер збірної України з гандболу – про матч чемпіонату світу проти команди Нідерландів

| Оновлено 10 грудня 2023, 04:30
444
0
Виталий АНДРОНОВ: «Нас знову підвела дисципліна»
ФГУ. Марія Гладун та Віталій Андронов

Головний тренер збірної України з гандболу Віталій Андронов підсумував матч основного етапу жіночого чемпіонату світу 2023 проти команди Нідерландів.

«Дуже важко коментувати такі розгромні програші, але, все ж таки, я хотів подякувати дівчатам. Так, нам важко, ми це розуміли, але дівчата все одно стараються. Попри рахунок, стараються, тому що кожна така гра для нас на вагу золота, де ми можемо зрозуміти, на якому рівні ми. Хотів би подякувати своїм воротарям. Вони сьогодні зіграли дуже якісно. Парадоксально, що коли у нас були вилучення, ми грали краще, ніж коли ми були в рівних складах. Сьогодні знову підвела дисципліна – ті речі, які ми розбирали, про які домовлялись, ми не виконали. Це все тому, що ще немає досвіду, немає класу. Ми приймаємо цю поразку і рухаємося вперед.

Від Жені Когуч я вимагаю того, щоб вона робила те, що вона вміє. Цій дівчині Бог дав зріст, непоганий кидок, тож ми робимо під неї комбінації, щоб вона йшла і кидала з 9-ти метрів. Це те, чого нам не вистачає. Поки що вона не може зрозуміти, йде на 6 метрів, це не її гра. Так само і Мілана Шукаль. Хоч у порівнянні з Женею вона невеликого зросту, але у неї дуже якісні кидок і стрибок. Вона сьогодні продемонструвала це, забила дуже непогані голи. Нам потрібні голи ззаду, тож над цим ми і працюємо. Хочемо, щоб півсередні так грали

Прокоп'як молодець. Іра захищається на дуже складній позиції — проти лівих півсередніх. Там, де вона, ми знаємо, що там буде якість. Там буде дуже непросто суперникові. Іра у такому молодому віці підтверджує це у грі. Вона велика молодчина. Але їй треба додавати в нападі, там є певні проблеми. Ми працюємо над цим. Втім все не так просто, як здається.

Проти Аргентини для нас буде дуже відповідальна гра. Ми розуміємо, що це суперник, якого потрібно перемагати. Але це дуже непроста команда. Аргентинки це показали у матчі проти Іспанії – до кінця тримали у напруженні та тільки в кінці Іспанія виграла. Потрібно налаштовуватись повною мірою. Розберемо цю команду, але знову ж таки: потрібно виконувати те, що ми розбираємо. У першу чергу, я хочу дисципліни від своєї команди. Це остання гра, сил вже дуже мало залишилось в обох команд. Тому на першому місці буде характер, а також індивідуальна майстерність. Ми будемо прагнути до перемоги.

З Салтанюк та Науменко все гаразд. Це гравчині, які були заявлені у всіх попередніх іграх. Тому в нас ротація. Усі мають показати, на що здатні. Всі приїхали сюди не туристами і всі мають свій час, мають доводити на майданчику свій рівень. Ми сьогодні ще раз подивились, хто на що здатний. Я радий за воротарів, вони сьогодні не підвели. З ними все нормально, ми думаємо, що вони нам допоможуть ще не раз», – сказав Андронов.

Нагадаємо, що збірна України програла Нідерландам з рахунком 21:40.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.