Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 грудня 2023, 12:49
281
0

Олександр ФІЛІППОВ: «Нерви проявлялися у дрібних фолах та емоціях»

Нападник «Дніпра-1» – про поєдинок із «Поліссям»

| Оновлено 09 грудня 2023, 12:49
281
0
Олександр ФІЛІППОВ: «Нерви проявлялися у дрібних фолах та емоціях»
СК Дніпро-1. Олександр Філіппов

Нападник «Дніпра-1» Олександр Філіппов, гол якого не допоміг його команді перемогти «Полісся» (1:1), поділився емоціями після матчу.

– Вийшов хороший матч лідерів. Які ваші враження після нього?

– Подвійні враження залишились. Це був дійсно центральний матч туру, було багато емоцій – як негативних, так і хороших. Гадаю, 1:1 – мабуть, закономірний результат, адже зустрічались дві хороші команди.

– Ви були близькими до виграшу, але могли й програти, коли за рахунку 1:1 переглядали VAR. Не було нервів після того, як рахунок став 1:1?

– Нерви проявлялися у дрібних фолах та емоціях, коли ми сперечалися. Але ж це був центральний матч туру, і ніхто не хотів програвати.

– У кубковому матчі ви зіграли внічию з «Поліссям» в основний час, зараз знову нічия, з «Шахтарем» також «Полісся» внічию зіграло. Чим сильною є ця команда?

– Ця команда сильна своїм характером, лідерськими якостями футболістів. Це один колектив, в якому всі б’ються один за одного. Команда показує змістовний футбол, має якісних футболістів, сплав молодості та досвіду.

– Два останні матчі видалися для вашої команди важкими: програли «Ворсклі», не виграли у Житомирі. Команда пішла на спад трохи?

– Ні, так не можна вважати. Ми грали проти хороших команд. Та ж «Ворскла» має хороший колектив, хорошого тренера. Так, дещо не вийшло, особливо в першому таймі. Сьогодні ж ви бачили, що ми створювали моменти, «Полісся» створювало моменти.

– Більше моментів, здалось, було у другому таймі, а в першому обидві команди обережніше діяли…

– Мабуть, так, приглядалися один до одного, побоювалися пропустити контратаку. Більш відкритий та змістовний футбол пішов уже в другому таймі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.