Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4852
0

Маріно ПУШИЧ: «Не можу сказати, хто замінить Степаненка»

Головний тренер «Шахтаря» розповів про підготовку до матчу з «Вересом»

Маріно ПУШИЧ: «Не можу сказати, хто замінить Степаненка»
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич розповів про підготовку до матчу 17-го туру УПЛ проти «Вереса».

– Містере, доброго дня. Після переможного матчу з «Металістом 1925» у команди було достатньо часу, щоб підготуватися до матчу із «Вересом». Який був графік і як команда готувалася? Розкажіть детальніше про це.

– Здобули перемогу над «Металістом 1925», яка, звісно, мала для нас велике значення. Усі матчі є важливими, але ця перемога була гарною. Останні кілька днів дуже старанно тренуємося і готові до гри з «Вересом». Як я говорив минулого разу, в чемпіонаті України немає легких матчів. Усі поєдинки складні по-своєму. Тож ми повинні бути сконцентрованими на 100%, щоб показати гарний результат.

– Я знаю, що Ви не любите говорити забагато про суперника, але тим не менше, я б хотіла запитати: що Ви можете сказати, якщо коротко, про «Верес»?

– Можу, можу. «Верес» також змагається за високе місце в таблиці, тому кожен суперник є по-своєму небезпечним. Ми бачили сильні й слабкі сторони опонента і повинні добре застосовувати ці знання. Дуже серйозно ставимося до цього. Рівняни є командою, яка грає у футбол, тому ми маємо бути підготовленими.

– Кілька передматчевих тренувань у команди відбувалися на «Арені Львів». В чому перевага цих тренувань саме на стадіоні?

– Тренуємося тут, бо хочемо відчути стадіон, що важливо, а також через наявні умови. Є обігрів поля. Тож таке місце добре підходить для цієї пори року. Мені подобається проводити тренування з командою на цій арені.

– Традиційне запитання. Яка у нас кадрова ситуація? Хто ще відновлюється, хто повернувся до загальної групи, до команди?

– Майже всі на місці. На жаль, Степаненка дискваліфіковано – це загальновідомо. А інші хлопці готові грати, крім тих, хто вже певний час травмований. У нашій команді є конкуренція, і мені це подобається.

– До речі, про Тараса. Наскільки його не вистачатиме сьогодні команді, і чи вирішили Ви вже, це ким будете його заміняти?

– Звичайно. Степаненко важливий для нас гравець. Він капітан, чудова людина і відмінний футболіст. Тож нам його бракуватиме. Але на його позиції зіграють інші хлопці. Авжеж, я не можу назвати імена, проте, впевнений, що вони виконають своє завдання так, як я б цього хотів.

– Сьогодні буде останній матч в рамках Української Прем'єр-ліги в цьому році. Які особисто ваші очікування від ваших підопічних, від вашої команди?

– Для нас дуже важливо добре розпочати друге коло, як я вже говорив після матчу з «Металістом 1925», а це друга гра. Прагнемо вдало стартувати. Попереду ще 2 поєдинки в першій частині сезону. Важливо добре її завершити і дістати гарні емоції перед грою з «Порту».

Нагадаємо, матч «Шахтар» – «Верес» відбудеться вже сьогодні, 8 грудня о 17:00.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.