Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 07 грудня 2023, 13:26
161
0

Віталій АНДРОНОВ: «Проблеми в нападі поки що нам дуже заважають»

Тренер збірної України з гандболу – про матч чемпіонату світу проти команди Чехії

| Оновлено 07 грудня 2023, 13:26
161
0
Віталій АНДРОНОВ: «Проблеми в нападі поки що нам дуже заважають»
ФГУ. Віталій Андронов

Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов підсумував матч чемпіонату світу проти команди Чехії.

«Двоякі відчуття. Дуже прикро, що ми програли. У нас були у другому таймі шанси зачепитися за гру, коли ми до двох м’ячів скоротили різницю. Дівчата старалися, що могли, вони сьогодні робили. Але наші проблеми в нападі – вони поки що нам дуже заважають. Якщо у захисті ми показуємо непогані відрізки, то в нападі у нас не все складається. Для матчів такого рівня потрібна задня лінія. Сьогодні у нас були позиції для кидків, але гра у півсередніх не пішла. Тому сьогодні ми більше програли в нападі. Ми виводили півсередніх на кидки, на чисті кидки, але м’яч не летів у ворота. Воротарки чеські зіграли дуже непогано. Чи то вони такі сильні, чи в нас кидки були дуже непідготовлені. За всі наші помилки нас карали швидкими відривами. Ми до цього готувались, але не кожен раз виходило впоратися із цими швидкими випадами збірної Чехії.

Марія Гладун сьогодні вийшла, додала нам міцності в захисті. Воротарі намагаються, але поки не йде гра. Ми звикли до їхньої гарної гри, але таке буває.

Реалізація? Тут багато причин. Справа в майстерності, а також у психології, а вже далі йде і досвід виступів, і все інше. У таких матчах, якщо не йдуть кидки ззаду, якщо не реалізовувати з кутів та з лінії свої моменти, то дуже важко розраховувати на позитивний результат. І знову ж таки втрати вже стають нашою поганою звичкою. Це через невпевненість у нападі. Дуже тішить, що Андрійчук не опускає руки та, все ж таки, переборює своє хвилювання. Розуміє, що у нас обмежений склад і замінити швидко важко. Юля молодець! Вона робила те, що має робити на цей момент.

Ми будемо далі рухатись по своєму графіку, будемо готуватися до Нідерландів, у нас ще є гра проти Аргентини. Ніякої трагедії ми не робимо. Треба розуміти, де поки що ми є на гандбольній карті. Головне, що дівчата грають. Є й погані моменти, але є й позитивні. Тому рухаємося вперед», – розповів Андронов.

Нагадаємо, що збірна України поступилась команді Чехії з рахунком 23:30.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.