Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2101
0

Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 грудня о 22:15 за Києвом

Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

6 грудня на «Вілла Парк» пройде матч 15-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Астон Вілла

Клуб має славну історію. І, хоча зовсім недавно довелося побовтатися в Чемпіоншипі, не позбавлений амбіцій. Ним явно не відповідав малодосвідчений Стівен Джеррард, і трохи більше року тому в Бірмінгемі провели рокіровку, запросивши Унаї Емері. Це дало швидкий ефект: спочатку фахівець вивів нових підопічних у Лігу конференцій. Там, до речі, англійці грають цілком відповідально та успішно. Обігравши Легію, гарантували собі право зіграти у плей-оф. Але головна сенсація може спалахнути в АПЛ. Віллани починали там сезон з 1:5 від Ньюкасла, але швидко показали, що це образлива, але рідкісна осічка. Більше того, перемігши 2:1 Тоттенхем у Лондоні, команда завершила осінь у квартеті лідерів! А потім мало не програла Борнмуту – Уоткінс лише на 90-й хвилині оформив підсумкові 2:2.

Манчестер Сіті

Команда може на якийсь час зосередитися на внутрішній арені. У єврокубках у неї все чудово. Містяни розпочали сезон новим трофеєм, вигравши Суперкубок УЄФА. А у Лізі чемпіонів захист титулу розпочали, очікувано швидко, достроково оформивши вихід із групи. На це вистачило мінімуму, 4-х турів, тож із РБ Лейпциг можна було валяти дурня - але все одно виграли 3:2. Найскладніше для Гвардіоли складаються внутрішні турніри. Добре, програти Суперкубок явно мотивованішому Арсеналу. Та й у Кубку Ліги не мали наміру пітніти основою, звідси й виліт від Ньюкасла. Але в АПЛ теж не виходить піти у відрив. Навпаки, пропустивши наприкінці від Тоттенхема, закінчили 3:3, у результаті відставши від канонірів.

Статистика особистих зустрічей

Торік у вересні віллани змогли перервати серію перемог містян у очних поєдинках, зігравши вдома 1:1. Але згодом чемпіон знову виграв, 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Емері не зможе зупинити Гвардіолу. Ставимо на перемогу статусних гостей (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.