Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 грудня 2023, 22:15
3444
22

Манчестер Юнайтед – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Михайло Мудрик їде запалювати на «Олд Траффорд» до збитого з пантелику суперника

| Оновлено 06 грудня 2023, 22:15
3444
22
Манчестер Юнайтед – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 6 грудня, в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» відбудеться матч п'ятнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Юнайтед» і «Челсі». Стартовий свисток рефері Кріса Кавана з Манчестера пролунає о 22:15 за київським часом.

Манчестер Юнайтед


Нідерландський керманич Ерік тен Гаг працює другий рік на чолі «Манчестер Юнайтед», але перспективи розвитку команди для її вболівальників так само залишаються неочевидними. Сьоме місце в чемпіонаті й останнє в групі Ліги чемпіонів УЄФА перед заключним туром. І там, і там ситуацію ще можна виправити, але оптимізму це абсолютно не додає. Головна претензія до «Червоних дияволів» останніми роками – це відсутність стабільності. Те, що було за сера Алекса Фергюсона, і те, чого немає в епоху після його відходу.

Попередній тиждень для «Юнайтед» був важким. Тут і вогняна нічия в Стамбулі проти «Галатасарая» (3:3), і завжди прохолодний гостьовий візит на північ Англії до «Ньюкасла», під час якого на команду тен Гага чекала поразка (0:1). Чергова в сезоні, хоча ще на початку листопада «сороки» взагалі влаштували розгром на «Олд Траффорд» (3:0). Оскільки колектив Едді Гау є головним конкурентом «Червоних дияволів» у боротьбі за єврокубки, то напрошується очевидний висновок – «Юнайтед» там, поки що, не місце.

Чи покращиться ситуація в найближчому майбутньому? Для цього є рівно три матчі, кожен з яких буде для команди домашнім. «Челсі» та «Борнмут» у чемпіонаті – суперники, які йдуть нижче в таблиці, але з цим нестабільним колективом тен Гага ще вгадай, звідки прийде черговий болючий удар по репутації. А потім, наступного тижня, буде мюнхенська «Баварія», і ось після неї вже буде виїзд на «Енфілд». Здається, великий ризик, у разі невдач, отримати чергову тренерську відставку.

Челсі


У аргентинського фахівця Маурісіо Почеттіно ситуація у стосунках із лондонським «Челсі», можливо, у чомусь і схожа, бо команда точно не грає так, як від неї очікують уболівальники. Але й відмінності порівняно з історією тен Гага точно є. У всякому разі, наставник «синіх» працює вже точно менший період у клубі, аніж нідерландець. Але все ускладнюють гроші. Дійсно великі гроші, сплачені за футболістів під час кількох останніх трансферних вікон.

Чи будуть витрати від «Челсі» цієї зими? Тодд Боелі настільки цікавий власник, що може й не втриматися від додаткових великих придбань. Але все це робиться заради чого? Заради десятого місця в турнірній таблиці АПЛ? Ще один рік без єврокубків і з примарними надіями на хоч якийсь кубковий трофей на внутрішній арені? Складно повірити, що американський бізнесмен зрештою не спитає головного тренера за результат.

Цих самих результатів у команди останнім часом не так, щоб і багато позитивних, але загалом ситуація виглядає набагато більш оптимістично, аніж минулого сезону. Тоді повірити в те, що «Челсі» за тиждень матчів проти «Тоттенгема» (4:1) і «Манчестер Сіті» (4:4) може набрати чотири очки, було просто на грані фантастики, а зараз команда Почеттіно впевнено розкриває оборони суперників – не забивали лише у ворота «Брентфорда» в одному з десяти останніх матчів. Роль українського нападника Михайла Мудрика в цій команді ще було б непогано підняти, але й наразі його прогрес очевидний.

Історія зустрічей


«Манчестер Юнайтед» і «Челсі» зустрічалися між собою 193 рази в рамках Прем'єр-ліги, Кубка Англії, Кубка англійської ліги, Суперкубка Англії, Чемпіоншипа і Ліги чемпіонів УЄФА. «Червоні дияволи» лідирують за кількістю перемог – 79 проти 54 у суперників і ще 60 разів команди грали внічию. Різниця голів – 303:230. Востаннє вони зустрічалися в травні поточного року – на «Олд Траффорд» перемогли господарі (4:1). Голи за них забивали Каземіро, Антоні Марсьяль, Бруну Фернандеш (пенальті) і Маркус Рашфорд, тоді як за гостей відзначився Жоау Фелікс.

Орієнтовні склади


«Манчестер Юнайтед»: Онана – Шоу, Лінделеф, Магвайр, Далот – Майну, Мактоміней – Гарначо, Фернандеш, Антоні – Гойлунд.

«Челсі»: Санчес – Колвілл, Бадьяшиль, Дісасі, Джеймс – Кайседо, Фернандес – Мудрик, Палмер, Стерлінг – Джексон.

Не зіграють: Діалло, Еванс, Еріксен, Каземіро, Маласія, Мартінес, Маунт, Санчо – Галлагер, Нкунку, Фофана, Чалоба, Чуквуемека, Чілвелл.

Під питанням: ... – Беттінеллі, Гюсто, Лавія.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку голи забиватимуть в обидві сторони. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють.

6 грудня, середа

«Манчестер Юнайтед» – «Челсі»
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД – ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Кріс Кавана (Манчестер, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 2
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sheva19
Я думаю ОНана сегодня покажет очередное ШОу
Первый Среди Равных
Челси главное в створ ворот попасть. А там КлоуНАНА что есть что его нет. 
Andr_Egor
На них ставить -- это себе головной боль, так как что те могут провалиться, что те
Nostradamus
Банана! Банана мама! Онана даст понюхать чёрного банана! 
🔱Avtoigor🔱
Нічийний результат більш вірогідний, або нулі або 1:1 чи 2:2
Remark
1. Брайтон - Брентфорд: ТБ2 за 1.25. Прогноз: ТБ через ОЗ.
2. Фулхем - Ноттінгем: Ноттігем ІТБ 0.5 за 1.55.
3. Шеф - Лівер: ОЗ за 1.85.
4. Астон Вілла - МС: Астон Вілла ІТБ1 за 1.85 або ТБ1 в першому за 1.5. Прогноз: типу шось 2:2 і більше.
5. Челсі - МЮ: ТБ1 в першому за 1.65. Прогноз: здається тут ОЗ в першому та рахунок 2:1:2 (більш вірогідний, з перемогою МЮ) чи 3:0:3.