Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 грудня 2023, 04:11
2719
4

Лутон Таун – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 грудня о 22:15 за Києвом

| Оновлено 06 грудня 2023, 04:11
2719
4
Лутон Таун – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

5 грудня на «Кенілворт Роуд» пройде матч 15-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лутон» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Лутон

Клуб до цього востаннє грали на рівні вищого дивізіону Англії (АПЛ тоді ще була лише на рівні проекту) на початку 90-х років минулого століття. Повернутись вийшло лише цього року, і лише через стикові поєдинки. Звичайно ж, капелюшники розглядалися мало не як аутсайдер №1. Загалом, вони і не вражають своїми результатами. Але, по-перше, є й ті, хто слабший (щоправда, Евертон знизили штучно, серйозно оштрафувавши), по-друге, поступово вдалося додавати. Якщо перші 4 тури приносили лише поразки, то у вересні вдалося вдома звести внічию 1:1 прийом Вулверхемптона, а потім - і виграти у прямого конкурента, ірисок, ще й у гостях. У жовтні вдалося додати нічию з Ноттінгем Форест, у листопаді - умудрилися видати мега-сенсацію, у вигляді 1:1 з Ліверпулем. Нарешті, вже після паузи на ігри збірних за рахунок голу Брауна на 84-й хвилині оформили переможні 2:1 із Крістал Пелас. Але Брентфорд вже жодних шансів не дав, там поступилися 1:3.

Арсенал

Команда змогла минулого сезону виконати своє постійне завдання, і навіть у чомусь перевершити його, коли стала 2-ою в минулому розіграші АПЛ. Хоча все одно втрата лідерства через провал у середині минулої весни стала чималою ложкою дьогтю. Каноніри намагаються втриматися на тих позиціях, що були взяті у 2022/2023. Це при тому, що вони грають у довгоочікуваній Лізі чемпіонів і досить успішно. Розгромивши Ланс, англійці не просто помстилися за єдину осічку, а й оформили достроково вихід у плей-оф. На внутрішній арені були невдачі, чого вартий виліт із Кубка Ліги через поразку скромному сусідові, Вест Хему. Але за рахунок осічок конкурентів вдалося навіть на 1-е місце в таблиці Прем'єр-Ліги вискочити. А потім, швидко забивши двічі, впоралися і з Вулверхемптоном.

Статистика особистих зустрічей

У найближчому минулому сторони між собою не грали - аж з 1991-го року.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у інтригу. Каноніри повинні перемагати не мінімально – ставимо на них при форі –1,5 гола (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Антонов
Ф2 (-1,5)
Swed
Скажем дружно: Арсенал  не по зубам Лутону.   Будет избиение младенцев.   А вот на таблицу АПЛ в этом сезоне приятно смотреть. Все клубы сыграли по 14 матчей.
Remark
Не знаю, як цей матч, а ось Вувлз Бьорнлі має бути топ матч.
Там ставка: ТБ2 в матчі за 1.5.
А прогноз на той матч: ТБ через ОЗ і Бьорнлі має забивати більше одного голу!
Олександр
Ничейка как лутон ливерпуль 11