Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2023, 18:29
481
0

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Була рівна гра, Зоря має бути в топ-5 УПЛ»

Наставник оцінив матч УПЛ

| Оновлено 04 грудня 2023, 18:29
481
0
Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Була рівна гра, Зоря має бути в топ-5 УПЛ»
ФК Рух. Віталій Понорьов

«Рух» у матчі чемпіонату України зіграв унічию 0:0 з «Зорею». Зустріч оцінив наставник львівської команди Віталій Пономарьов.

– Це була рівна гра. На такому полі команди дуже багато боролись. Як «Рух», так і «Зоря» мали моменти, аби забити гол і перемогти, тому такий результат закономірний. Деякі футболісти в окремих епізодах грають на рівні юнацької команди – потрібно адаптуватись до дорослого футболу і його умов. Нам є над чим працювати.

Климчука не було у заявці через травму. Щодо решти гравців, які вийшли у старті, то у нас є обойма з приблизно 20 гравців і ми обираємо склад, виходячи з форми футболістів та конкретного суперника. Мабуть, не вистачило класу, аби реалізувати свої моменти.

«Зоря» – якісна команда з хорошими футболістами. За своїм потенціалом луганці мають бути у першій п’ятірці чемпіонату. Тоді як нашим футболістам інколи не вистачає досвіду та майстерності, зокрема і сьогодні. На початку гри було багато браку в діях гравців, який вони допускали у простих ситуаціях. Але їм є куди прогресувати, тому на них чекає багато роботи, а тренерський штаб докладе всіх зусиль, аби допомогти їм у цьому.

У команді зібрані професіонали, які мають професійно ставитись до своїх обов’язків – працювати від першого матчу на зборах і до останньої гри у турнірі. Ніхто зараз не думає про відпустку, бо попереду ще матч проти «Ворскли». Зараз всі думки саме про цей наступний поєдинок.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.