Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Початок матчу перенесено з 15:00 на 15:30 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2023, 17:42
3384
1

ГРИГОРЧУК: «Готовий зараз тут провалитися. Програли вдома, при військових»

Головний тренер «Чорноморця» прокоментував поразку від ЛНЗ Черкаси

| Оновлено 04 грудня 2023, 17:42
3384
1
ГРИГОРЧУК: «Готовий зараз тут провалитися. Програли вдома, при військових»
ФК Чорноморець. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук на прес-конференції прокоментував поразку від ЛНЗ (1:3) у матчі 16-го туру УПЛ:

«Коротка лава запасних? Я б про це зараз не говорив, ми вже не раз про це говорили. Проблема не лише у недостатній кількості гравців у обоймі. Це і тренувальний процес, і таке інше. Знову ж таки, я про це не говорив би, бо переживаю. Навіть не знаю, як пояснити. Ми програємо на своєму стадіоні при вболівальниках, які за нас вболівали, і військові були, які нас захищають. І ми програємо.

Ми припустилися таких грубих помилок. Особливо коли зрівняли рахунок. Ми йдемо у стандартне положення – і звідти проходить контратака, коли вибігають 4–5 людей проти наших двох. Це навіть не тактично, а стратегічно неприпустимо, адже рівний рахунок. Можна і на останній секунді забити гол. За рахунку 1:1 допущена помилка – це, напевно, найгірше, що сьогодні сталося з нами. Це у мене на язику, й я хотів це сказати. Це просто неприпустима річ. Так, у принципі, не повинно бути. Мені важко аналізувати, бо почуваюся так, що готовий зараз тут провалитися. Програти на своєму полі перед нашими вболівальниками. Сьогодні дуже поганий день для нас.

Невдала серія? Сьогодні ми грали після низки поразок. І я скажу, що не побачив, щоб команда виглядала якоюсь зломленою або деморалізованою. Хоча потрібна жага до перемоги, коли це бажання переважає, не дивлячись ні на шо. Так, суперник зосередив велику кількість гравців в обороні, але як би там не було, а необхідно знайти гостре сприйняття. На жаль, цих моментів, як на мене, нам трохи не вистачило. Але що вже про це казати.

Чемоданний настрій? Не хотілося б, щоб було таке. Ми говорили із футболістами до матчу, що це важлива гра. Ми грали з командою, яка поряд із нами у турнірній таблиці. А тепер вони обійшли нас за очками. Стосовно суперника це була гра за 6 пунктів. Перемога залишала б нас ближче до верхньої групи команд. Втрата ж очок позбавляє нас шансів на те, щоб ми були ближчими до тієї групи. І це дуже прикро».

ВІДЕО. Прес-конференція Романа Григорчука після матчу Чорноморця проти ЛНЗ

Події матчу

90’ +4
ГОЛ ! М'яч забив Денис Олійник (ЛНЗ Черкаси).
83’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Наумець (ЛНЗ Черкаси).
75’
ГОЛ ! М'яч забив Андрій Штогрін (Чорноморець).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Хобленко (ЛНЗ Черкаси).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
это вина ГРИ-Варакуты и в основном защиты где главный герой Салюк--1и 3 гол его--вовремя не было замен--голкипер устал надо садить на скамейку --почему не играет Вакула