Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Початок матчу перенесено з 15:00 на 15:30 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 грудня 2023, 00:17
2928
10

Серії продовжуються. ЛНЗ переграв Чорноморець

Одеська команда програла вчетверте поспіль, у ЛНЗ теж є своя серія

| Оновлено 04 грудня 2023, 00:17
2928
10
Серії продовжуються. ЛНЗ переграв Чорноморець
УПЛ

Перед цим матчем в команд були кардинально протилежні серії. «Чорноморець» тричі поспіль програв, а ЛНЗ чотири матчі не поступався суперникам. Тому логічно, що одні хотіли продовжити серію, а інші – перервати чорну смугу.

На жаль, першого тайму не вдалося побачити через локальні проблеми з інтернетом, тому про нього довелося тільки прочитати. Роблячи висновок з прочитаного, на поі була більш-менш рівна гра, команди по черзі володіли ініціативою, але ні створити небезпечнних моментів, ні, тим більше, забити нікому не вдалося.

Другий тайм вже побачити не перешкоджало ніщо. Відразу ж після його початку довелося побачити таке досить рідкісне явище, як вільний удар, призначений у ворота одеситів через те, що Варакута взяв у руки пас від свого. Щоправда, Рибалка після розіграшу пробив сильно і неточно.

УПЛ

Але все одно рахунок відкрили гості. Після того, як Пасіч з другої спроби добив м'яч в чужий штрафний, на нього вибіг Хобленко, скоритався помилкою Салюка і розстріляв ворота ударом з гострого кута, забивши свій перший м'яч в сезоні за ЛНЗ.

«Чорноморець» рвонув забивати, створив напругу, а гості бігали в контратаки. Проте все ж рахунок було зрівняно, в метушні найспритнішим виявився Штогрін.

Проте спрацювали заміни Дулуба. Спершу Наумець протягнув м'яч через пів поля і ударом з лінії штрафного вивів ЛНЗ вперед. Господарі побігли зрівнювати, утворилися величезні розриви, якими користувалися черкаські футболісти. І одна контратака все ж виявилася вдалою, причому знову не обійшлося без невпевненої гри Салюка. Момент закінчився виведенням Олійника на ударну позицію та обвідним ударом в праву дев'ятку.

УПЛ

1:3 – четверта поразка «Чорноморця» поспіль, команда, яка виглядала так симпатично на початку сезону, потрапила в кризу. А от ЛНЗ в хорошому гуморі – вже п'ять матчів команда не знає, що таке поразки.

Українська Прем'єр-ліга. 16 тур

«Чорноморець» – ЛНЗ – 1:3

Штогрін, 75 - Хобленко, 52, Наумець, 83, Олійник, 90+4

Кузик, 48, Бадібанга, 85 - Муравський, 16, Хобленко, 53, Бойко, 90+1

«Чорноморець»: Варакута - Путря,Салюк, Єрмаков, Брагару - Кузик, Васильєв (Хадіда, 90) - Бадібанга, Шпорн, Штогрін - Ієде (Бойчук, 72).

ЛНЗ: Пеньков - Стасюк, Ковальов, Муравський, Насонов - Бойко, Рибалка, Калюжний (Наумець, 65) - Шестаков (Олійник, 90), Хобленко (Прядун, 65), Пасіч (Савін, 77).

Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Чорноморця: Бойчук - 5,5, Хадіда - б/о.

Заміни ЛНЗ: Наумець - 7,5, Прядун - 6,5, Савін - 5,5, Олійник - 7,0.

Події матчу

90’ +4
ГОЛ ! М'яч забив Денис Олійник (ЛНЗ Черкаси).
83’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Наумець (ЛНЗ Черкаси).
75’
ГОЛ ! М'яч забив Андрій Штогрін (Чорноморець).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Хобленко (ЛНЗ Черкаси).
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sasha_d99
Сегодня Черноморец дно! Не узнаю команду, они вообще не хотели играть, где характер? 
didora
Подзвонив кому???
Двірнику, який сніг прибирає, що ти мелеш? Якщо йому не платять зарплати, то якого х... він виходить на поле??? Блядь такі басні гонить, як у казках для дітей. Бастуй, виходь на демонстрацію, ще щось роби, а не хвилю гониш. Нема настрою, то піди окопи рить, або воювати йди там платять.
Александр Белогубко
надо усиление команды не нужных убрать а за такую игру надо всех штрафовать начиная с ГРИ--когда уже будут во время делать замены а не за 2-3 минуты до окончания матча -на скамейке что сидят не игроки -так выгоните их --правда и в Ю19 нет игроков мучаетесь с бездельниками зря тратите время и деньги --самое главное не вылететь в 1 лигу держатся в первой десятке а больше пока вы не способны команда ГРИ-РОТАНЯ
CheMP
ничего! мы ещё покажем! 
BallsToTheWall
Та вы шо?    Это же 3:8   и   Одесса отпускает Рому на Казахстан?
Выталкиватель парашутистов
Согласен, некоторые дворники на стадионе,знают гораздо больше, чем все журналисты вместе взятые... Могу подбросить еще одну версию для особенно продвинутых. Зная способность Альтмана, кога он рулил в Мариуполе, а потом в Одессе, сдавать игры без согласования с президентом клуба ( за что и был с позором изгнан с Черноморца Климовым), то есть смысл задуматься - а не играют-ли игроки Черноморца на тотализаторе? Если с выплатами в команде не все в порядке, то сам Бог велел перейти на такую оплату нелегкого труда.... Чем не вариант? И все пазлики сошлись,а?
Выталкиватель парашутистов
Позвонил своему другу-футболисту Черноморца, спросил его как настроение перед игрой, на что он мне откровенно ответил - да никакое, нас продолжают дурить по полной программе, насчет денег, так что победы сегодня не буде, 100%... Так что неспроста Черноморец ушел в неуправляемый штопор....