Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4209
1

Романо пояснив, чому Челсі не купуватиме Хвічу на позицію Мудрика

За словами Фабріціо, керівництво лондонців довіряє Михайлу

Романо пояснив, чому Челсі не купуватиме Хвічу на позицію Мудрика
YouTube. Хвіча Кварацхелія та Михайло Мудрик

Відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо на своєму YouTube-каналі пояснив, чому керівництво лондонського «Челсі» не веде переговорів з італійським «Наполі» щодо трансферу зіркового грузинського вінгера Хвічі Кварацхелії.

За його словами, першою причиною є той факт, що чинні чемпіони Італії не збираються продавати Хвічу як мінімум у це трансферне вікно. Справи «Наполі» зараз йдуть не дуже, а Кварацхелія є лідером команди та одним із ключових футболістів, який приніс клубу чемпіонство у Серії А 2022/23.

Також Хвіча сам хоче залишитись у складі «адзуррі». Плюс інший лідер команди Віктор Осімхен може піти з «Наполі» вже взимку, тож керівництво має намір залишити Кварацхелію.

Друга причина – довіра «Челсі» до українського вінгера Михайла Мудрика, який грає на тій самій позиції, що й Хвіча Кварацхелія. «Сині» придбали Михайла у донецького «Шахтаря» за значну багатомільйонну суму і вірять, що українець стане основним гравцем команди та розкриє свій потенціал.

3 грудня Мудрик відіграв 80 хвилин у матчі «Челсі» – «Брайтон» (3:2) і заробив 11-метровий, який реалізував Енцо Фернандес.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Також віримо. Принаймі, Мудрик грає краще, ніж на початку кар'єри в Англії.