Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1608
0

Челсі – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 грудня о 16:00 за Києвом

Челсі – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

3 грудня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 14-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Брайтоном». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Челсі

Клуб минулий сезон, перший повноцінний після приходу нових, американських інвесторів, геть-чисто провалився, не просто не зберігши місце в топ-4, а й зовсім вилетівши з зони єврокубків. Було зрозуміло, що новому менеджеру, Почеттіно, було неважко додати порівняно з 12-м місцем в АПЛ. Але й на стартовому відрізку нового розіграшу мало що виходило, і Маурісіо не приховував, що чув свист на адресу себе та своїх підопічних. Але й фанатів можна було зрозуміти: лише 1 перемога у 6 перших турах. Але поступово почали вдаватися добрі поєдинки. Пенсіонери мало не виграли у Арсенала, змарнувавши перевагу в 2 голи, розгромили Тоттенхем і видали 4:4 з Манчестер Сіті. Після паузи на ігри збірних Ньюкасл усіх повернув на землю, розгромно вигравши, 4:1.

Брайтон

Команда має бути навіть вдячна якраз синім. Мало того, що до Лондона стабільно виходить продавати за величезні гроші футболістів (потім безболісно знаходячи їм дешеву заміну), так ще й восени минулого року відомою доріжкою вирушив і наставник, Грем Поттер. У результаті звільнилося місце для Роберто Де Дзербі, і той, обійнявши посаду, одразу привів нових підопічних на шосте місце, і, отже, приніс право дебютувати в єврокубку. У Лізі Європи англійці починали з поразки, але потім набрали обертів. Після 1:0 з АЕКом у четвер гарантували собі право зіграти у плей-оф. При цьому зростання навантаження недосвідчений колектив не витримав, і це видно за результатами. Якщо спочатку було 5 перемог у 6 турах, то з кінця вересня у Прем'єр-Лізі перестали вигравати. І лише у Ноттінгем Форест вдалося виграти, 3:2.

Статистика особистих зустрічей

В АПЛ Брайтон не програє 5 разів і переміг в обох матчах минулого сезону. Але у вересні у кубку виграв Брайтон.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пенсіонерів. Але гості зараз у гарній формі – ставимо на них при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.