Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 грудня 2023, 15:00
4001
7

Жирона – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 2 грудня о 15:00 за Києвом

| Оновлено 02 грудня 2023, 15:00
4001
7
Жирона – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

2 грудня на «Монтіліві» пройде матч 15-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Валенсією». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Жирона

Команда проводить лише четвертий сезон у Ла Лізі у всій своїй історії. І лише другий після паузи, причому із Сегунди піднімалися 2022-го лише через стикові поєдинки. З іншого боку, вже минулого сезону підопічні Мічела не просто залишилися у вишці після підвищення - вони змогли опинитися серед потенційних претендентів на єврокубки. У результаті навесні Циганков та компанія фінішували у верхній половині таблиці. А зараз, вдало посилившись ще й Довбиком, добігли кінця осені і зовсім лідером турнірної таблиці. І тільки тренер завзято твердив, що нарешті вдалося більш-менш гарантувати себе від вильоту в Сегунду. Але загалом тиск тільки зростає. І не дивно, що з Атлетіком, незважаючи на те, що рахунок відкрив Циганков, закінчили лише нічиєю 1:1.

Валенсія

Клуб останнім часом рідко радував своїх уболівальників. Винятком можна назвати вихід у фінал Кубка Іспанії у 2022-му році. Але, по-перше, його програли, Бетісу по пенальті, по-друге, невдовзі після цього власник, Пітер Лім, звільнив тренера, Бордаласа, зробивши явно невдалу ставку на Гаттузо. За це розплатилися провалом першої частини минулої темпоради, благо, що легенда кажанів, Бараха, встиг набрати достатньо очок для виживання. А у нинішньому чемпіонаті лос чес йдуть серед середняків, програючи та виграючи порівну. Щоправда, починали вони з двох перемог, але потім темп очікувано втратили. Ось і з кризовою Сельтою, що зараз бовтається у зоні вильоту, на рідній Местальї закінчили лише нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби обмінялися домашніми перемогами з ідентичним рахунком 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що підопічні Мічела Санчеса допустять другу осічку поспіль. Рекомендуємо ставити на те, що в цьому суботньому поєдинку жиронцям вдасться виграти (коефіцієнт – 1,73).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав 999
Жирондинці це Бордо,як можна бути таким тупим
Лига конференций без динамо
Жирона должна выиграть Довбик и Витька в составе!!а ставочка  тотал общий больше 1,5  во втором тайме за 2,1
Віктор Коробка
Довбик та Циганков в старт. складі. Бажаємо нашім хлопцям перемоги!
apepa
4-2 в пользу Довбика!
KirTheKing
у жироны оборона дырявая. проходной двор а не оборона. если Довбика не будет, могут влететь с крупным счетом валенсии. в прошлом матче чудом отскочили
Remark
Ось тут має бути топ матч! 
Ставка: ТБ3 за 2.3 та ТБ1 в першому за 1.75.
Прогноз: 4:1 або результативна нічия починаючи з рахунку 2:2.