Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 грудня 2023, 22:39
334
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Врятували гру, бо дуже хотіли цього»

Головний тренер «Вереса» задоволений врятованою нічиєю в матчі з «Поліссям»

| Оновлено 01 грудня 2023, 22:39
334
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Врятували гру, бо дуже хотіли цього»
ФК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко поділився емоціями від гри проти «Полісся», в якій його підопічним вдалося відігратися на п'ятій компенсованій хвилині.

«Емоції – позитивні. Ми ні в чому не поступалися сьогодні «Поліссю». А це команда, яка бореться за найвищі позиції у турнірній таблиці. По грі ми непогано протидіяли житомирянам. Врятували гру на останніх секундах. І нічия, я вважаю, закономірний результат. Бо суперник не мав великої кількості моментів, а рикошет став причиною пропущеного нами м'яча.

Ми ризикували наприкінці гри. Спершу випустили другого нападника. Потім позаду взагалі один захисник залишився. Навіть Жуліо Сезар грав на атаку. Врятували гру, бо дуже хотіли цього. Звісно, ми хотіли перемогти сьогодні. Але нічия в матчі з таким суперником – це теж гідний результат.

Нам весь цей сезон дається непросто. Лише зараз повернувся після травми Віталій Дахновський, який додав нам швидкості. А зараз футбол дуже інтенсивний. Усі команди намагаються високо пресингувати, інтенсивність гри зросла. Тому швидкісні гравці ще більшу роль відіграють. І за рахунок просто контролю м'яча ніхто нікого не обіграє. Всі мають можливість пресингувати та якісно переходити з оборони в атаку.

Щодо селекції – ми хотіли би посилити взимку позицію центрфорварда, додати швидкості на флангах, додати варіативності. Але це не так просто в наших умовах. Хоча ми будемо прагнути.

Ми втратили по ходу сезону декілька важливих очок. Були матчі, де ми могли перемагати, але не перемогли. Цей чемпіонат – дуже рівний. Навесні конкуренція ще більше зросте. І кожен може обіграти кожного», – наводить слова Лавриненка офіційний сайт «Вереса».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.