Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
508
1

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Рух серйозно ставиться до Зорі»

Головний тренер «Руха» поділився очікуваннями від гри з «Зорею»

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Рух серйозно ставиться до Зорі»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від гри 16-го туру УПЛ проти луганської «Зорі»:

«Команда тренується у звичному режимі та готується до виїзного матчу із «Зорею». Хочеться реабілітуватись після невдалого поєдинку із «Динамо» як у плані результату, так і в ігровому плані. «Рух» серйозно ставиться до «Зорі» – це представник України у єврокубках. У складі луганців зібрані якісні футболісти, тож на нашу команду очікує непросте протистояння.

Зараз дещо ускладнить гру погода – за таких умов та якості полів гравцям обох команд важко буде демонструвати все, на що вони здатні. Це стосується не лише нашого матчу, а й взагалі майбутніх двох турів, які будуть зіграні до зимової паузи. Втім всі зараз в однакових умовах і «Рух» готовий до серйозного суперника – «Зорі». Звісно, треба буде адаптуватись до якості полів та погодних умов – це безпосередньо впливатиме на гру.

До матчу із «Зорею» ми підходимо зі звичним настроєм, як і до кожного суперника – з бажанням здобути позитивний результат. Для молоді «Руху» кожна грає є досвідом та поштовхом для розвитку футболістів. Гравці намагаються діяти на полі з позиції сили, хоч і не завжди так виходить, але у команди є свій стиль і ми на хорошому рівні провели перше коло УПЛ. Бувало, що траплялись і провальні матчі, але це пояснюється відсутністю стабільності. Втім у кожного з наших футболістів є бажання проводити кожен поєдинок на якісному рівні».

Матч «Зоря» – «Рух» відбудеться 4 листопада о 13:00 за київським часом. Раніше луганці розгромно поступилися «Генту».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Istm
Рознесіть їх.
Люта ганьба в єврокубках, без найменшого виправдання.