Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1263
8

Комітет етики УАФ вивчить слова тренера «Оболоні» про жінок-арбітрів

Судячи з усього, Валерій Іващенко не зможе керувати «пивоварами» в перших весняних турах

Комітет етики УАФ вивчить слова тренера «Оболоні» про жінок-арбітрів
ФК Оболонь. Валерій Іващенко

Комітет етики УАФ зацікавився словами головного тренера столичної «Оболоні» Валерія Іващенка про те, що «жінки-арбітри не встигають за ритмом важкого чоловічого футболу, не бачать моментів, не встигають за епізодами, потребують підказок».

Як повідомляє Tribuna.com, голова відповідного дисциплінарного органу УАФ Франческо Баранка вже розпочав провадження щодо висловлювань фахівця.

Швидше за все, на Іващенка чекає дискваліфікація у кілька матчів, які будуть зіграні вже у весняній стадії чемпіонату. Нагадаємо, минулого сезону форвард «Динамо» Владислав Ванат розкритикував в інтерв'ю роботу Катерини Монзуль у програному матчі киян проти «Інгульця», після чого був дискваліфікований на три поєдинки.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Будет как с Ванатом. Тот тоже ничего крамольного не сказал. ДУР НАДО ЗАЩИЩАТЬ Особенно полных дур...
valerafan1
А що такого забороненого сказав пан Іващенко? Якщо за це наказувати і всим баранкам з УАФ платити за це гроші, то футбольна спільнота потребує негайного переформатування.
limb0101
Абсурд, повний абсурд. Що крамольного сказав Іващенко!?  Що спортсмен-чоловік фізично сильніший за спортсмена-жінку. Це кримінал?!
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Иван Качура
На вагон колготок собі заробить (с) Кварцяний 
King8619
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Выталкиватель парашутистов
Тренер сказал сущую правду, которую очень не любят в ОПГ УАФ. Баба со свистком в руках - как обезьяна с гранатой. Вспомните, был хоть один матч с Катей, чтобы она не бегала по 10 раз к монитору... А ее перепуганные глаза и неадекватные движения руками и вопли, чтобы к ней футболисты не приближались.... Я еще понимаю, когда женщины судят детские команды, но взрослых мужиков.... Если ФИФА хочет полного равноправия, то пусть разрешает женщинам играть в мужских командах....Слабо?
P.S. Я хорошо помню, как еще до пандемии и войны, болельщики отборным матом реагировали на многочисленные ошибки женских бригад арбитров на играх ПЛ, 1 и 2 лиг, и в 90% случаев зрители были правы на 100%.... Ходят упорные слухи среди арбитров, что все женщины-арбитры проходят через руки (все понимают что я имею в виду) ловеласа Лучи.... Потому и реакция на высказывания тренеров такая - посмели обидеть эскортницу  мафиозной структуры в лице ОПГ УАФ...