Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 30 листопада 2023, 18:41
1848
0

Драматичний фрейм. Селбі виграв у Хокінса в 1/8 фіналу UK Championship

Марк вийшов у чвертьфінал на найкращого гравця сезону Джадда Трампа

| Оновлено 30 листопада 2023, 18:41
1848
0
Драматичний фрейм. Селбі виграв у Хокінса в 1/8 фіналу UK Championship
WST. Марк Селбі

Англійський снукерист Марк Селбі переміг свого друга Баррі Хокінса з рахунком 6:5 після захоплюючого вирішального фрейму в 1/8 фіналу турніру UK Championship 2023 у Йорку.

Селбі та Хокінс за останні роки стали близькими друзями, але ця зустріч була напруженою аж до фінальних ударів. У Хокінса був шанс виграв в останньому фреймі на синій кулі. Зрештою, 4-разовий чемпіон світу Селбі забив складну синю кулю і відправив рожеву в лузу, ставши переможцем матчу.

Перемога принесла Селбі вихід до чвертьфіналу на найкращого гравця сезону Джадда Трампа, який здобув три титули поспіль на English Open, Wuhan Open та Northern Ireland Open. Тим не менш, Селбі виграв їх останню зустріч на турнірі Shanghai Masters 2023 з рахунком 6:1.

Марк, 22-разовий переможець рейтингових турнірів, намагається здобути перший титул у сезоні. Селбі вже виходив у півфінали на турнірах Shanghai Masters та European Masters, а також посів друге місце на British Open.

Селбі зробив брейки 142, 101, 76 та 70 і забезпечив собі перевагу 5:3. Тим не менш, Хокінс відповів брейками 84 і 88, зрівнявши рахунок і досяг вирішального фрейму. У підсумку матч виграв Селбі після 58 хвилин боротьби у фінальній партії.

40-річний Марк Селбі (на фото) після перемоги над Баррі Хокінсом розповів:

«Я радий перемозі, але я виснажений. Це була важка гра. Баррі нічого так просто не віддасть. По суті, потрібно грати чудово, щоб перемогти його. Він якісний гравець. Мені було шкода його наприкінці. Судячи з того, як він діяв у кінці, я подумав, що краще б він обіграв мене з рахунком 6:2. Зважаючи на те, як склався матч, для нас обох це було б жахливим програшем.

Джадд із великим відривом є гравцем сезону. Він безперечно знаходиться у формі. Але його можна перемогти. Я збираюся протистояти цьому. Мені доведеться зіграти як проти Марка Джойса, щоб мати шанс. Я насолоджуватимуся цим викликом».

Марк Вільямс досяг 110-го рейтингового чвертьфіналу в кар'єрі, обігравши з рахунком 6:4 співвітчизника з Уельсу Джеймі Кларка. Вільямс провів три сотенні брейки – 138, 107 та 100 очок.

Далі на восьмого номера світового рейтингу чекає зустріч у чвертьфіналі з китайцем Дін Цзюньхуей (на фото), який поклав край надіям Тома Форда на кваліфікацію на Мастерс і зміцнив свої власні шанси, перемігши з рахунком 6:3.

За матеріалами World Snooker Tour

UK Championship 2023. Сітка турніру

Відеофрагменти матчів

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем
Футбол | 01 травня 2024, 15:01 30
Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем

Марлон Гомес оформив одразу три голи в першому матчі в стартовому складі за донецький клуб

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.