Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 листопада 2023, 13:35
15872
19

Партнери грали проти Трубіна. Бенфіка примудрилась розгубити 3:0 з Інтером

Команда Рогера Шмідта вирішуватиме свою долю в останньому турі

| Оновлено 30 листопада 2023, 13:35
15872
19
Партнери грали проти Трубіна. Бенфіка примудрилась розгубити 3:0 з Інтером
Getty Images/Global Images Ukraine

У кожному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА трапляються команди, яким відверто не вдається демонструвати власний рівень належним чином. Цьогоріч таким колективом точно можна було назвати лісабонську «Бенфіку», яка провалила перші чотири матчі в квартеті D, програвши в кожному з них «Інтеру», «Зальцбургу», а «Реалу Сосьєдад» – так узагалі двічі.

На жаль, саме за таких умов дебютний сезон у цьому клубі проводить український воротар Анатолій Трубін, тож на його долю припали всі ті сім голів, які «орли» пропустили до домашньої гри проти міланського «Інтера», від якої залежала їхня подальша участь уже тільки в Лізі Європи навесні наступного року. Суперники ж тим часом забронювали собі перепустку до плей-оф і готувались до вирішальної битви проти баскського «Реала Сосьєдад» за першу сходинку.

Але в команди Сімоне Індзагі на вихідних був важкий матч проти туринського «Ювентуса» в Серії A, у якому «Інтеру» вдалось залишити за собою першу сходинку турнірної таблиці (1:1). Тож тренер прогнозовано ризикувати не став, але настільки «резервний» стартовий склад від нього навіть ми передбачити не могли.

Наслідки були помітні одразу – гості провалились від самого початку, віддали суперникам м’яч, а ті радо цим користались. І настільки впевнено діяла «Бенфіка» попереду, що в один момент почала нагадувати «Реал Сосьєдад» у домашній для нього грі проти неї – три м’ячі від Жуана Маріу влетіли в сітку воріт дебютанта «змій» Аудеро за невеличкий відтинок ігрового часу.

Після цього «орли», як здавалось, могли робити на поле все, що заманеться, бо в суперників нічого не виходило в роботі з м’ячем, і налагодити взаємодію поміж гравцями Індзагі на дистанції не мав можливості. У першому таймі «Інтер» навіть примудрився виграти за показником володіння м’ячем, але сталось це лише тому, що суперники дозволили робити на полі все, що заманеться, бо не відчували небезпеки для себе.

А ось після перерви «Бенфіці» наслідувати цей досвід уже було не варто, бо Індзагі не зробив жодної заміни, і тому був упевнений у тих виконавцях, яких випускатиме на другий тайм. І вони не підвели, а Трубіна було просто шкода. Захисники «орлів» зробили все, аби Арнаутович, Фраттезі та Санчес відзначались голами без жодного спротиву, а у випадку останнього досвідчений Отаменді взагалі подарував пенальті фолом проти Тюрама, який на 69 хвилині щойно з’явився на полі.

Із нульової позиції була змушена починати «Бенфіка» й тут радше суперники могли розвинути власний успіх, аніж господарі забити четвертий гол. А потім ще й вилучення для центрального захисника Антоніу Сілви на рівному місці прилетіло за фол проти Барелли в центрі поля, після чого всі дізнались, що «Реал Сосьєдад» зіграв унічию з РБ «Зальцбург», а відповідно «орлам» потрібно було не втратити заліковий бал у власній грі.

У заключному турі міланський «Інтер» прийматиме баскський «Реал Сосьєдад», а лісабонська «Бенфіка» гостюватиме в австрійського «Зальцбурга».

Ліги чемпіонів УЄФА. Груповий етап. Група D. 5-й тур.

«Бенфіка» – «Інтер» - 3:3

Голи: Маріу, 5, 13, 34 – Арнаутович, 52, Фраттезі, 58, Санчес, 72 (пен.)

Попередження: Маріу, 72, Морато, 78 – Куадрадо, 76

Вилучення: А. Сілва, 86 (грубий фол)

«Бенфіка»: Трубін – Морато, Отаменді, А. Сілва, Еурснес – Невеш, Флорентіну (Кекчю, 79) – Маріу (Шикінью, 90+9), Р. Сілва (Говея, 90+9), Ді Марія (Араужу, 89) – Тенгстедт (Муса, 79).

«Інтер»: Аудеро – Ачербі, де Врей (Дімарко, 77), Біссек – Аугусто, Классен (Барелла, 68), Асслані, Фраттезі, Дарміан (Куадрадо, 68) – Санчес (Мартінес, 79), Арнаутович (Тюрам, 68).

Арбітр: Андріс Трейманіс (Кулдига, Латвія).

Стадіон: «Ештадіу Да Луж» (Лісабон, Португалія).

Удари (у площину): 11 (5) – 14 (9)
Кутові: 2 – 6
Офсайди: 0 – 0.

БЕНФІКА - ІНТЕР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Події матчу

84’
Антоніу Сілва (Бенфіка) отримує червону картку.
72’
ГОЛ ! З пенальті забив Алексіс Санчес (Інтер Мілан).
58’
ГОЛ ! М'яч забив Давіде Фраттезі (Інтер Мілан).
51’
ГОЛ ! М'яч забив Марко Арнаутовіч (Інтер Мілан).
34’
ГОЛ ! М'яч забив Жоау Маріу (Бенфіка).
13’
ГОЛ ! М'яч забив Жоау Маріу (Бенфіка).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Жоау Маріу (Бенфіка).
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 07:22 10
Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
У наших обоих вратарей сегодня не то чтобы хороший день
Vladimir Shevchenko
Оба вратаря по 3 пропустили. На whoscored у Трубина 6.9, столько же у Тенсгеда, у которого ассист (3-4 место в команде, выше у Марио и Невеса). У Аудеро оценка.Еще раз - Трубин топ!
Vladimir Shevchenko
0 очков до 5го тура, конечно Трубин виноват
Vladimir Shevchenko
Бемфика говно, Трубин топ!
ALF🎈
Перший гол Інтера був забитий з офсайду, принаймі мені так здалося. Два інших - вина захисників Бенфіки. Да і головний арбітр симпатизував Інтеру, було видно, як він закриаав очі на деякі порушеня італійців, а португальців карав по повній
Бензар Євген
Як тут не пригадати фінал ЛЧ у Стамбулі Мілан-Ліверпуль. Так само 3-0 після першого тайму а по ітогу ті ж 3-3 і в обох випадках наші Шевченко та Трубін були у командах які так змарнували перемогу яка ніби вже була у кишені.
McLay
Прочитай заголовок, а далі можеш не читати.😁
Первый Среди Равных
Як це не парадоксально, але із трьох пропущених голів найгірше Трубін зіграв і випадку з пенальті. Упав, як мішок з картоплею задовго до удару. І так уже не вперше. 
Remark
"Партнери грали проти Трубіна" ахаха  
Це просто мастер заголовку
Sheva19
Я вчера писал Трубин трешку пропустит