Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2335
1

Бенфіка – Інтер. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 29 листопада о 22:00 за Києвом

Бенфіка – Інтер. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

29 листопада на «Да Луш» пройде матч 5-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Бенфіка» зустрінеться з «Інтером». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда перед початком минулого сезону здобула чергового нового тренера, Рогера Шмідта. І німець виправдав очікування, зумівши повернути нарешті до Лісабона титул найкращої у місцевій Примейрі. Наразі орли намагаються втриматись у лідерах, але зараз немає такого відриву, як рік тому. Але особливо помітним є регрес червоно-білих на євроарені. Раніше вони виходили у плей-оф, виграючи суперечку за це право навіть у Барселони. Але нинішній цикл був ними провалений геть-чисто. Причому все почалося з жахливого домашнього поєдинку проти Ред Булла, де Трубін і компанія помилилися вдосталь і поступилися 0:2. Втім, і з наступними противниками, Інтером та двічі з Реалом Сосьєдад, були нові поразки. Наразі є шанси хіба що на третє місце. Але фактично хочеться хоча б грюкнути дверима.

Інтер

Клуб за Сімоне Індзагі не зміг, як за його попередника, Антоніо Конте, взяти скудетто. Але той і працює за зовсім інших фінансових умов. Ось і цього літа склад нерадзуррі втратив низку лідерів... І чудово стартував, зараз намагаючись утримувати лідерство і на внутрішній, і на міжнародній арені. І зараз сили можуть залишати саме на Кальчо, де зараз є найскладнішим відрізком: після Ювентуса буде Наполі. При цьому в Лізі чемпіонів Лаутаро Мартінес та компанія змогли взяти 10 очок з 12 можливих: вирвали нічию в Сан-Себастьяні та зібрали максимум у трьох поєдинках проти аутсайдерів квартету. Тож складно уявити розклад, за якого чорно-сині якось зможуть не вийти у плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали минулого разу у квітні, у чвертьфіналі минулого циклу. Тоді італійці виграли 2:0 вже на виїзді, після чого добродушно дозволили гостям оформити 3:3 у Мілані.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси сторін перемоги практично рівними. Навряд чи тут буде багато голів - чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,94).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sheva19
Интер розібье Бенфіку Трубін трешку пропустить