Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2505
4

Василь КОБІН: «Порту не буде фаворитом у грі з Шахтарем»

Колишній гравець «гірників» оцінив шанси клубу у грі з «Порту»

Василь КОБІН: «Порту не буде фаворитом у грі з Шахтарем»
Ю. Юр'єв. Василь Кобін

Колишній гравець національної збірної України Василь Кобін в розмові з кореспондентом Sport.ua оцінив шанси «Шахтаря» в боротьбі з «Порту» за вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів.

– Надійний тил – це добрий знак, адже 13 грудня в заключному поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів «Шахтарю» з «Порту» не можна буде пропускати. Та це половина справи, треба обов'язково забивати й перемагати, якщо гориш бажанням пробитися до плей-оф.

Я володію інформацією, що багато фахівців називають «Порту» – фаворитом, але я б не поспішав з таким прогнозом. Переконаний, що «Шахтар» в грудні діятиме за звичною для нього тактичною схемою 4-1-4-1. Вчора єдиним нападником в донеччан був Сікан, який багато попрацював на команду. Хоча не виключено, що в Португалії він зіграє на позиції «наконечника». Останнім часом лави «Порту» залишили кілька провідних виконавців й «містяни» уже не можуть обійтися без збоїв, як вдома, так й на міжнародній арені. Якщо «Шахтар» буде таким мотивованим, чітко виконуватиме тренерські настанови, як в недавньому поєдинку з «Барселоною», то в нього є непогані шанси пройти й «Порту».

Після перемоги над «Антверпеном» в активі «Шахтаря» 9 очок у 5 турах ЛЧ – стільки же у «Порту», але «дракони» випереджають «гірників» за додатковими показниками. Вирішальна гра за вихід в плей-оф Ліги чемпіонів проти «Порту» відбудеться 13 грудня о 22:00 за київським часом, у ній «Шахтарю» необхідна лише перемога.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Букмекери іншої думки))) 
Васі пора хату поставити на Шахтар)
Slunkoo
kak raz budet chvatit xchujnu rozkazovat chrenovij ihrok chrenovij analitik....
Андрей Залищук
як то кажуть м'яч круглий, поле квадратне і т.д.