Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 листопада 2023, 18:38
525
1

Василь КОБІН: «Швидкий гол надав Шахтарю впевненості»

Екс-захисник «гірників» –  про гру проти «Антверпена»

| Оновлено 29 листопада 2023, 18:38
525
1
Василь КОБІН: «Швидкий гол надав Шахтарю впевненості»
Олександр Приходько. Василь Кобін

Взявши гору над «Антверпеном» – 1:0 в поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів, футболісти «Шахтаря» продовжують боротьбу за почесний приз.

Колишній гравець національної збірної України Василь Кобін в розмові з кореспондентом Sport.ua розповів, що допомогло донеччанам взяти гору у вчорашньому протистоянні в німецькому Гамбурзі.

– Ті уболівальники, які очікували в Німеччині стати свідками видовищного матчу – прогадали. Зрештою, не секрет, що красота відходить на другий план, коли на кону – досягнення потрібного результату.

– Швидкий гол допоміг учора підопічним Маріно Пушича повірити в те, що змусять «Антверпен» капітулювати.
– Так, він додав упевненості, передусім, психологічно. Адже у мене й зараз перед очима той поєдинок першого кола в Антверпені, коли гості програючи 0:2 в другому таймі, досягли зламу й здобули супервольову перемогу, хоча «містяни» могли врятуватися, проте в компенсований час не реалізували пенальті.

– Учора також були два різні тайми.
– Мені більше сподобався перший, коли номінальні господарі доволі швидко вийшли вперед, а потім захопивши ініціативу, диктували умови. Я не знаю, які були настанови під час перерви, але в другому таймі «Шахтар» вже діяв по рахунку. Бельгійці почали частіше контролювати м'яч, але відчувалося, що донеччани у випадку необхідності, відразу ж додадуть. Навіть за таких обставин «Шахтар» діяв гостріше, двічі союзником «містян» ставала поперечина, а Бондаренко не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем суперника.

– Вважаєте звитягу заслуженою?
– Як кажуть в таких випадках, перемогли на класі й, що важливо, не доклали для цього максимум зусиль. Сподобалось мені й те, що дозволили створити бельгійцям біля своїх воріт лише кілька напівмоментів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ozzy
а хто це такий б=я