Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 29 листопада 2023, 18:43
634
0

Тренер Руха U-19: Ми можемо бути конкурентними на рівні Юнацької ліги УЄФА

Сергій Задорожний прокоментував перемогу над «Мідтьюлландом»

| Оновлено 29 листопада 2023, 18:43
634
0
Тренер Руха U-19: Ми можемо бути конкурентними на рівні Юнацької ліги УЄФА
ФК Рух. Сергій Задорожний

Головний тренер львівського «Руха» U-19 Сергій Задорожний прокоментував перемогу над однолітками з «Мідтьюлланда» (1:0), яка не врятувала команду від вильоту з Юнацької ліги УЄФА:

«Сьогодні команда зіграла набагато краще та агресивніше і виконала всі установки на поєдинок. На відміну від першого матчу, у цьому поєдинку «Рух» зіграв у колективний футбол, тому такі різні результати у цих двох іграх.

Хлопці повинні були зіграти проти хорошого суперника, адже «Мідтьюлланд» добре проявив себе у цьому протистоянні. Футболісти мали набратись досвіду і перевірити себе на фоні потужного європейського колективу. Сьогодні гравці «Руха» довели, що вміють грати у яскравий футбол і можуть бути конкурентними на цьому рівні.

У нас було достатньо моментів, аби забити більше голів і претендувати на прохід в наступну стадію єврокубка. Втім і суперник мав кілька нагод поблизу наших воріт – потрібно працювати над цими помилками. Цей матч показав, що «Руху» важко було грати у позиційній атаці, адже основна загроза біля воріт «Мідтьюлланда» створювалась коли наші гравці вигравали боротьбу, мали простір, втікали у контратаки.

Якщо підсумовувати наш виступ у цьогорічній єврокубковій кампанії, то далась взнаки нестабільність молоді. Як показав матч у Данії – ми могли у першому матчі зіграти краще та нав’язати боротьбу супернику, аби це був більш прийнятний результат. Втім це важливий досвід для гравців і вони матимуть велику користь від цих матчів у Юнацькій лізі УЄФА».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.