Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2023, 23:16
1009
0

ФІЛІППОВ: «Дніпро-1 продовжує переможну ходу. А травма не дуже приємна»

Форвард «Дніпра-1» відкрив рахунок у матчі 15-го туру УПЛ проти «Чорноморця»

| Оновлено 27 листопада 2023, 23:16
1009
0
ФІЛІППОВ: «Дніпро-1 продовжує переможну ходу. А травма не дуже приємна»
СК Дніпро-1. Олександр Філіппов

Форвард «Дніпра-1» Олександр Філіппов прокоментував підсумки переможного матчу 15-го туру УПЛ проти «Чорноморця» (5:2), в якому він відкрив рахунок, а у перерві залишив поле через травму:

– Олександре, з перемогою. Які враження залишив цей результативний матч, який ти достроково завершив?

– Дякую за привітання. Стислі враження, начебто і перемогли, але так як рахунок розвивався – було 3:2, і ми у більшості грали десь з 30-ї хвилини, тому за рахунку 3:1 повинні були більш спокійніше грати. Але добре, що все так закінчилося – ми забили два голи і вдалося закрити гру. Щодо заміни у перерві, то так, отримав не те що сильно болючу травму, але трішки мене підкосили.

Після цього я вже не міг ні нормально бігати, ні ривок робити, тому краще нехай хтось свіжий вийде, чим я буду діяти тільки на 50 відсотків. І ви бачите, що Володя Танчик вийшов на заміну, віддав результативну передачу і забив гол, тому він молодець. Вітаю його і всю команду з перемогою.

– Згадаємо твій гол. Вкидання з ауту ви відпрацьовуєте, чи це була імпровізація?

– Ні, таку комбінацію не відпрацьовуємо. Добре, що Вовчик Адамюк побачив, що я залишився у штрафному майданчику майже один, точніше один в один, і була гарна можливість розгорнутися і пробити. Добре, що все так вийшло і вдалося забити гол.

– Головний тренер команди висказав на прес-конференції побоювання щодо твоєї травми. Як сам відчуваєш, що там може бути?

– Вона виглядає не зовсім приємно, але я гадаю, що все буде добре. Попереду є чотири-п’ять днів до наступного матчу проти «Ворскли» і буду робити все можливе, і плюс у нас хороші лікарі, які також зроблять усе можливе для мого найшвидшого повернення.

– Перед паузою в чемпіонаті команда набрала хорошу ходу, зараз знову виграли. Можна казати, що зберегли цей переможний настрій?

– Дай Бог. Ви бачите, що сьогодні щось вдавалося. Зазвичай у нас трошки краще виходило, і контроль м’яча у попередніх матчах був краще, але сьогодні і «Чорноморець» десь високо пресингував, багато володів м’ячом, але потім допомогло вилучення, і добре, що ми продовжуємо нашу переможну ходу.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.