Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 листопада 2023, 21:27
7277
1

Вихованець Севільї у 29 років розчарувався в футболі та пішов у порно

Мігель Герреро не зміг стати топ-спортсменом і тепер спробує реалізувати себе в іншій галузі…

| Оновлено 28 листопада 2023, 21:27
7277
1
Вихованець Севільї у 29 років розчарувався в футболі та пішов у порно
Instagram. Мігель Герреро

Про професійну кар'єру футболіста з дитинства мріє багато хлопчаків. Декому з них все ж таки вдається пройти цей непростий шлях від гри із пацанами у дворі через дитячі академії до першого професійного контракту. Однак не варто забувати, що у світі куди більше гравців виступають на рівні других, а то й третіх дивізіонів у своїх країнах, при цьому вони також вважаються професіоналами та мають повноцінні контракти, залишаючись у тіні тих, кому доля усміхнулася трохи більше, й кому все ж таки пощастило проявити себе у елітарних лігах.

Футбол в умовній Терсері або Другому дивізіоні RFEF, які є п'ятим та четвертим за рангом дивізіонами у системі футбольних ліг Іспанії відповідно, вочевидь виглядає далеко не таким привабливим як для вболівальників, так і для самих футболістів. Однак тут також регулярно відбувається змагальний процес, на поле виходить безліч гравців, які намагаються вирішити завдання для своїх команд та, по можливості, «засвітитися», аби вирватися хоча б у Сегунду, не кажучи вже про Прімеру.

Далеко не усім щастить, і багато футболістів так і проводять всю свою кар'єру десь «на задвірках», не маючи шансів заробити ані слави, ані великих грошей. Остання обставина часом і призводить до виникнення достатньо цікавих життєвих історій…

Одна з них сталася з 29-річним голкіпером Мігелем Герреро, котрий влітку нинішнього року остаточно розчарувався в футболі та подався у світ бізнесу, що обертається навколо еротики та навіть порно.

Мігель Герреро народився 23 січня 1994 року в іспанському місті Кордова. У юнацькі роки він почав займатися футболом й на початку все в нього йшло дуже добре, адже кіпер зумів пройти відбір в академію Севільї. Втім, незабаром Герреро таки довелося повернутися у рідні краї, й він продовжив розвиватися вже із юніорами Кордови, а влітку 2013 року перейшов до Хереса, з яким й оформив перший професійний контракт у кар'єрі.

У той період справи в Хереса йшли, м'яко кажучи, не дуже добре, та й Мігель Герреро не справив враження на тренерський штаб «синіх», через що за два роки змушений був залишити клуб у пошуках ігрової практики. Так у його кар'єрі пішли зовсім маловідомі за межами Іспанії команди нижчих дивізіонів: Сан-Роке із Кадіса, Депортіво з Сан-Фернандо, Есіха, що представляє однойменне місто…

У серпні 2020 року Герреро занесло у Велес із Малаги, де голкіперу нарешті пощастило стати ключовим стражем воріт для першої команди. Однак колектив виступав на рівні Другого дивізіону RFEF, й зірок із неба не хапав абсолютно. Зігравши 51 матч за Велес (14 – без пропущених м'ячів), влітку цього року Мігель несподівано для багатьох вирішив не тільки покинути цей клуб, але й попрощатися із футболом – всього лише у 29 років, що для голкіпера є повноцінним розквітом кар'єри.

Пішовши із футболу, Герреро не став надто довго шукати, чим йому зайнятися надалі. Він взяв участь у іспанській версії реаліті-шоу Острів спокус – суть якого полягає в тому, що кілька пар закоханих погоджуються жити із групою одиноких людей протилежної статі, аби перевірити міцність власних стосунків. Мігель Герреро став одним із таких «одинаків-спокусників» у шостому сезоні іспанської версії, й зумів дійти до гранд-фіналу.

Небувалий успіх на реаліті-шоу допоміг 29-річному екс-футболісту суттєво збільшити популярність. На Instagram Герреро підписалося безліч нових людей, й наразі Мігель є цікавою фігурою для 250 тисяч фоловерів.

Здобувши широку популярність, Мігель Герреро зважився піти на крок, який в даний час стає природним для багатьох так званих творців цифрового контенту, які бажають якнайшвидше монетизувати власну популярність – відкрити аккаунт на сервісі OnlyFans. Там, на поточний момент, в Герреро вже 80 фотографій та 104 відео, а гостей сторінки зустрічає вітальне послання від її господаря наступного характеру: «Ласкаво прошу на мій OnlyFans! Я – Мігель Герреро, футболіст, бізнесмен та учасник реаліті-шоу Острів спокус. Крім того, я приношу задоволення та люблю жити в рамках своєї свободи».

Декілька тижнів тому Мігель Герреро з'явився у ефірі одного з іспанських ток-шоу, де спробував пояснити, чому вирішив кинути футбол і для чого почав займатися медійною діяльністю достатньо делікатного характеру. При цьому екс-голкіпер не став вигадувати велосипед та займатися побрехеньками, і був з ведучими досить щирим, підкресливши, що це рішення багато у чому було пов'язане із економічними обставинами.

«Якщо ви хочете показувати контент несексуального характеру, ви нічого не отримаєте, адже на OnlyFans це не потрібно. Для мене це було економічне та мотиваційне рішення. Я знаю, що це бізнес, у якому можна заробити багато грошей», – заявив Герреро.

Також колишній футболіст наголосив, що на Острові спокус зустрівся з впливовою людиною на ім'я Маріо Ервас, який і вплинув на рішення Герреро використати власний бренд через OnlyFans, де підписники готові платити за його фотографії та відео еротичного характеру.

«Моя основна аудиторія – це геї, і я відкритий для того, аби робити усе, що вони хочуть. Потрібно дивитися у той бік, куди ви хочете піти. Я відкритий до багатьох речей і, залежно від домовленості, можу зв'язатися із будь-якою людиною, яку зацікавив», - відверто зізнався Герреро.

Примітно, що в тому ж інтерв'ю Мігель Герреро оголосив себе гетеросексуалом, але наголосив, що його мета – вийти на рівень доходів на OnlyFans у 40-60 тисяч євро на місяць, а це навряд чи можливо виключно на інтересі підписників жіночої статі.

Крім того, Герреро виступає у невеликих нічних клубах, де бере участь у приватних заходах…

Причому, робить це як із колегами по сцені, так і з відвідувачками, викликаючи у останніх відверте збентеження…

Нещодавно ж іспанський екс-футболіст зробив ще один сміливий крок на новій трудовій ниві – зняв у одному із шикарних готелів Стамбула 20-хвилинний порноролик, який встиг презентувати фоловерам у своєму Instagram.

Очевидно, що чоловік цілком усвідомлено вирішив піти на такий крок із заробітку грошей, й відверто зізнається, що хоче отримати якомога більше економічної вигоди від краси свого тіла. Герреро зізнається, що у футболі йому доводилося дуже багато працювати над собою, проте на виході він у кращому разі отримував 90 хвилин у суботу чи неділю та вкрай скромний оклад у вигляді грошової винагороди.

Пішовши на OnlyFans, Мігель розраховує як мінімум повторити успіх англійки Мадлен Райт – гламурної футболістки, яку у 2020 році відрахували із Чарльтона після того, як впіймали за розпиттям шампанського разом із друзями за кермом Range Rover. Опинившись поза футболом, дівчина швидко наростила базу підписників у Instagram до трьохсот тисяч, а потім відкрила сторінку на OnlyFans й заробила близько 500 тисяч фунтів лише за перший рік перебування на цьому ринку.

Примітно, що у вересні цього року гаряча Мадлен Райт повернулася і у футбол, підписавши контракт із Лейтон Орієнт – командою із трясовини англійського жіночого футболу. Там від дівчини не вимагали закінчити із її особистим бізнесом на OnlyFans. Можливо, й Мігель Герреро незабаром отримає можливість повернутися у футбол, поєднуючи дві роботи, де перша даватиме йому можливість реалізовувати дитячі мрії, а друга – кошти для безбідного існування. Зрештою, не всім у світі професійного футболу щастить так, як Ліонелю Мессі, Неймару чи Кріштіану Роналду…

Текст: meta.ua/sport

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 11 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Анчелотті відреагував на слова Касільяса, що Лунін має зіграти у фіналі ЛЧ
Футбол | 11 травня 2024, 10:48 0
Анчелотті відреагував на слова Касільяса, що Лунін має зіграти у фіналі ЛЧ

«Реал» зіграє з «Боруссією Д» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Am
Цікавий поворот