Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2023, 17:00
4574
30

Дніпро-1 – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чергове випробування для незміцнілого колективу Максимова

| Оновлено 27 листопада 2023, 17:00
4574
30
Дніпро-1 – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 27 листопада, у Дніпрі на стадіоні «Дніпро-Арена» відбудеться матч п'ятнадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють дніпровський «Дніпро-1» та одеський «Чорноморець». Стартовий свисток рефері Катерини Монзуль із Харкова пролунає о 17:00 за київським часом.

Дніпро-1


Усі чудово пам'ятають, як дніпровський «Дніпро-1» розпочинав сезон ще кілька місяців тому. Команда під керівництвом Олександра Кучера демонструвала жахливий футбол, встановила абсолютний антирекорд кваліфікацій єврокубків, вилетівши з усіх трьох турнірів, після чого досить довго не могла відірватися від дна турнірної таблиці УПЛ.

Але потім, транзитом через Валерія Городова, керування основною командою перейшло до Юрія Максимова й над Дніпром зійшло сонце. Це лише на початку шляху новий наставник оступився на «Колосі» (1:1), після чого тягнув переможну серію з п'яти матчів у чемпіонаті аж до вкрай невдалого регіонального дербі на полі криворізького «Кривбаса» (0:3). Тоді всі зійшлися на тому, що команда просто не витримала графіку з чотирьох матчів за два тижні, дозволивши собі в чомусь виявити слабкість.

Напевно, це був найбільш тверезий підхід до оцінки тієї ситуації, оскільки надалі СК знову опинився на коні. І не просто в матчах проти якихось представників середини турнірної таблиці, а проти міцних «Руха» (2:0) і «Шахтаря» (3:1), поміж перемогами над якими на «Арені Львів» встиг навіть проскочити домашній успіх у матчі проти «Олександрії» (1:0). Але все це було до початку листопадової міжнародної перерви, а яким «Дніпро-1» повернеться після неї – велике питання. Ситуація в турнірній таблиці при цьому не змінилася – потрібна перемога, після чого можна буде знову всіх випереджати, як мінімум, на три очки.

Чорноморець


Одеський «Чорноморець» у той самий час за ходом цього сезону переживав різні періоди. І точно не найуспішнішим із них був відрізок поміж двома останніми міжнародними паузами, коли «моряки» зуміли перемогти лише в одній грі чемпіонату з трьох. Добре, що хоч у Кубку України зуміли зробити крок до півфіналу повз ослаблену луганську «Зорю» (4:1), а не то довелось би пояснювати вимогливій публіці причини такого стрімкого падіння.

І справді, «Чорноморець», із його грою на початку сезону, уже точно ніхто не очікував побачити як середняка турнірної таблиці на момент завершення першого кола в кампанії таких команд, як «Колос», «Ворскла» і ЛНЗ. Та й сам колектив Романа Григорчука, напевно, бачив себе трохи в іншій ролі. Але нічого ти не зможеш вдіяти, якщо успіхів досягати виключно на своєму полі, тоді як на виїзді «моряки» деколи демонстрували такий футбол, що й згадувати зайвий раз не хочеться.

Утім, одеську фортецю успішно зруйнував львівський «Рух» під час свого візиту в останній ігровий день перед початком міжнародної перерви (2:3), тож славна легенда відійшла у вічність. Необхідно починати абсолютно нову історію, але від чого відштовхуватися, якщо цього сезону в гостях «Чорноморець» виграв лише дві гри в чемпіонаті з семи, а в кадровому плані останнім часом спостерігаються великі проблеми. Особливо в центрі оборони, де після вилучення Ловро Гучека в минулій грі і ротації толком не залишилось.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Дніпра-1» і «Чорноморця» раніше перетиналися 5 разів у рамках Прем'єр-ліги і Кубка України. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку дніпрян – 4 успішних матчі та 1 нічия. Команди востаннє грали на початку березня 2023 року, коли голи Олександра Назаренка та Артема Довбика проти м'яча Данила Алефіренка принесли СК гостьову перемогу на стадіоні «Чорноморець» (2:1).

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 42-річна Катерина Монзуль із Харкова, яка на своєму рахунку має вже 82 матчі в рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Світлана Грушко та Марина Стрілецька, а резервним арбітром відпрацює Сергій Задиран. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Анастасією Романюк, якій допомагатиме Сергій Приступа. Монзуль має досвід проведення матчу за участю «Дніпра-1» – 7 перемог і 4 поразки, тоді як із «Чорноморцем» вона перетиналася вісім разів – 2 перемоги, 3 нічиї та 3 поразки.

Орієнтовні склади


«Дніпро-1»: Волинець – Мірошниченко, Сарапій, Сваток, Адамюк – Рубчинський, Бабенко – Лєднєв, Піхальонок, Гуцуляк – Філіппов.

«Чорноморець»: Варакута – Брагару, Єрмаков, Салюк, Ухань – Шпорн, Васильєв, Кузик – Штогрін, Хадіда, Бадібанга.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі скористаються вразливістю суперників. Нашою ставкою буде позиція – Фора. «Дніпро-1» (-1).

27 листопада, понеділок

«Дніпро-1» – «Чорноморець»
Дніпро. «Дніпро-Арена». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа УНІАН ТБ
ДНІПРО-1 – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названо суперників юнацької збірної України у кваліфікації Євро-2025 U-17
Футбол | 03 травня 2024, 23:23 0
Названо суперників юнацької збірної України у кваліфікації Євро-2025 U-17

Підопічні Юрія Мороза зіграють у групі з Бельгією, Косово, Казахстаном

ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників
Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1
ВІДЕО. Мудрик залишав поле у матчі з Тоттенхемом під овації вболівальників

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Трансляція на телеканалі 2+2 !!!
Remark
Дивно, що Запасний ще не відписав про "мінусових")))
В нього позавчора лише 1 заход був по ставкам, і той в кінці матча зайшов.
А ось вчора навпаки, не вгадав тільки один матч, а так всі інші були заходи! Це вже рівень! Може мільйон виграв, накупив шампанського і ... ще відійти не може?)
Умник
У нас люди машини відкопують який нафіг футбол)))))).
Олександр
Григорчук пойдет не к казахам а баварию.поднимать .Тухель слабенький .не тянет 
aleks8-48
В Днепре есть отличный манеж, где проводятся игры U-19. 
Олександр
Странный чувак всегда пишет о днепре статьи в негативе .Сегодня это незмицнилий .кроты уже достали всех 
AleksDnipro
Є побоювання, що Дніпро-1 саме сьогодні може втратити очки. Дніпряни зараз на хвилі ейфорії, тоді як одесити підходять до матчу злими, з двома поспіль поразками. Як би там не було, для клубу дуже важливо зберегти перше місце, і гравці, і менеджмент цього хочуть.
Зазначу, що без травм, "професіонали" пішли, а "аматори" повернулися до роботи
Олександр
Никогда не забуду кпкой то старый матч днепр черноморец когда или пьяный или сумасшедший григорчук вдруг подскочил к хуанде рамосу и с коасным лицом отчаянно жестикулируя вдруг начал яростно орать на того .Когда потом спрашивпли рамоса что это было он сказал сам не понял что он хотел от меня .ни слова не понимаю по русски 
Swed
Вчера xsport сделал вброс,  что Григорчук  ведёт переговоры с казахским Актобе:
  "Главный тренер Черноморца Роман Григорчук может покинуть клуб. Специалист рассматривает варианты продолжения карьеры.
Так, к 58-летнему коучу есть интерес из Казахстана, где он дважды
выигрывал чемпионат с Астаной.   Украинец ведет переговоры с Актобе."  Вряд ли это добавит мотивации игрокам ЧО.
Remark
Моя ставка на матч - Дніпро-1 ІТБ1 за 1.3
А прогноз рахунку думаю тут 3:0, а менш вірогідно 4:1 або 5:0.
Олександр
Правда что динамовцы проводят отпуск с донецкими в одной компании и естъ  фотки ?
Лига конференций без динамо
Черноморец может и наказать минусовых ,думаю Черноморец не проиграет,а поставил бы тотал матча больше 2,5  за коф 2,2