Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 26 листопада 2023, 18:37
5200
19

Йожеф САБО: «Навіщо Зоря взагалі виходила в єврокубки? Це просто сором!»

Колишній тренер збірної України розкритикував гру «Зорі» у матчі з «Маккабі» Тель-Авів

| Оновлено 26 листопада 2023, 18:37
5200
19
Йожеф САБО: «Навіщо Зоря взагалі виходила в єврокубки? Це просто сором!»
Йожеф Сабо

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо розкритикував гру луганської «Зорі» у матчі групового етапу Ліги конференцій проти «Маккабі» Тель-Авів (2:3).

– Йожефе Йожефовичу, що відбувається із «Зорею»? В УПЛ йдуть на передостанньому місці, у Лізі конференцій програли два матчі Маккабі, практично втративши шанси на плей-оф.

– Там немає тренера, який серйозно займеться командою. Люди просто приходять отримувати зарплату, а там – нехай буде, як буде. У «Зорі» є хороші футболісти, але команда розпалася. Мені взагалі незрозуміло, навіщо вони взагалі виходили до єврокубків? Щоб так ганьбитися? Сором! Я додивився до 0:2 і вимкнув телевізор, щоб не переживати, тому що у «Зорі» просто немає гри.

– Після вчорашньої поразки «Зорі» від «Маккабі» Україну в таблиці коефіцієнтів обійшов Ізраїль.

– У тому то й річ, що з таким аматорським підходом деяких клубів, ми падаємо все нижче і нижче.

Після 4 зіграних турів групового етапу Ліги конференцій «Зоря» посідає 3-тє місце у турнірній таблиці. До необхідного для виходу в плей-оф 2-го місця – 5 очок.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Йожефович і про Динамо забув сказати.!!! Всі незіграні матчі, Динамо нехай грає у 2023 році.!!! 
Виктор Войцеховский
А в чемпе что? У клуба проблемы, прежде всего финансовые. Уже то, что они пытаются выйти в весну - подвиг.
roman75zpr
Тому, дiду, що в iншому сезон у Зорi був не цей склад та тренери... I то, цi, що зараз,  хоч якiсь там бали але ж здобули
acfred
Так вони зараз ніякі, і це питання менеджменту....перед сезоном не знали хто взагалі грати буде ні сборів ні тренера постійного, але заробили і на продажах гравців і навіть тренера.... тому.., не було предсезонної роботи нормальної от в чому проблема а це питання менеджменту
mist76
Навіщо Шахтар переманював Ван Левина? Все одно ж звільнив!!!!
avk2307
Навіщо Сабо вже щось коментувати? Зоря набрала стільки ж балів як і Шахтар в цьому сезоні. А дід все критикує... Був би тренер той, що привів до єврокубків і більше б набрали, але перекупи перекупили , використали і послабили команду конкурента....
Falko
Йожик Йожиковичу, Зоря худо-бідно 3 очки в копилку набрала. Що у свої останні роки зробив ти, крім як с...мітити в каментах?
Віктор Коробка
Два телепня зібралися. Зі слів першого - з-за поразки Зорі Ізраіль обійшов нас в таблиці коефіцієнтів. Ну да, всі інші відіграли просто блискуче, одна Зоря тягне Україну вниз! Другому не зрозуміло, навіщо тойрічна Зоря виходила у еврокубки. Стільки ж претендентів було, які б порвали б усіх і зайняли б перше місце в групі! Базікали!
   Тренера у Зорі немає!? Чого у Зорі немає, так це нормального відношення руководства до клубу. Геллер або вже награвся у футбол, або не тягне. Велике дякуємо Зорі за ці кілька сезонів у горі УПЛ та боротьби в еврокубках, але, здається - казка кінчилася. Буду дуже радий, якщо виявлюся неправим.
AutumnBridge
Пан ЙоЙо!  Потребуйте что бы вернули в Зарю Караваева,  Кабаева, Тымчика,  Кочергина и др., а Бражко - вообще в Металлург Зп.
Олександр
Когда сабо выгнали с донецких каналов больше негде зарабатыаать 
contr
З тебе пердуна за  збірну спитають ☝️
Stepan Dragun
Я думаю  що від України має бути  один клуб в евро кубках це Шахтар всі решта це цирк на дроті