Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2953
1

Евертон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 листопада о 18:30 за Києвом

Евертон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

26 листопада на Гудісон Парк пройде матч 13-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому Евертон зустрінеться з Манчестер Юнайтед. Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Евертон

Команда знаходиться зараз у досить двозначній ситуації. Начебто її приголомшили десятиочковим штрафом - виявляється, іриски порушили норму про прибутковість і стійкий розвиток (так званий PSRs), і зваживши провину, комісія присудила таке спортивне покарання за фінансову провину. Тож формально Миколенко та компанія впали на передостаннє місце. Але, з іншого боку, клуб налаштований все оскаржити, і має підтримку з боку багатьох представників футболу Англії, аж до Каррагера, легенди Ліверпуля, сусіда та ворога Евертона. Особливо за колектив прикро тому, що він лише набрав вражаючу форму, пройшовши в Кубку Ліги Бернлі та зібравши ті самі 10 балів за 5 крайніх турів після 5 поразок у 7 стартових матчах. Чи не вдарить таке покарання по настрою футболістів?

Манчестер Юнайтед

Клуб залишає суперечливі оцінки, але очевидно, що він різко здав у порівнянні з попереднім сезоном. У Кубку Ліги володар трофею склав повноваження вже зараз, поступившись Ньюкаслу. Повернення до Ліги Чемпіонів обернулося трьома поразками у чотирьох турах, і то його взяли завдяки Онані, який відбив у домашньому поєдинку з Копенгагеном пенальті. Начебто поступово виходить підніматися в АПЛ - у 5 крайніх турах виграли чотири рази. Але, по-перше, зі скромним Лутоном вимучували 1:0, по-друге, все одно за 12 матчів набране 21 очко. Це дозволяє йти лише шостим, відстаючи від топ-4 вже на 5 балів.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону тен Хаг виграв усі 3 поєдинки, що у Прем'єр-Лізі, що у кубку країни.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тут вищі шанси на успіх у МЮ, але перевага далеко не беззастережна. З урахуванням статистики останніх матчів манкуніанців, можна ставити на те, що буде тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 2,01).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
Даже не представляю как МЮ продолжит своё соревнование в моём воображении с Динамо Киев.)
У Динамо сейчас 7+ 1= 4-  и  РМ 27-16 
 У МЮ пока            7+ 0= 5-   и  РМ 13-16 !!!
Можно оторваться.)