Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1128
0

Кадіс – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 26 листопада о 19:30 за Києвом

Кадіс – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

26 листопада на «Нуево Міранділла» пройде матч 1-го туру Прімери, в якому «Кадіс» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Кадіс

Команда до 2020 року майже півтора десятиліття поспіль бовталася в Сегунді. Зараз виходить триматися в Ла Лізі вже четверту темпораду поспіль. Так, при цьому переважно залишається просто виживати. Жодного разу за 3 попередні спроби не вдалося піднятися вище дванадцятого місця. Наразі підопічні Серхіо Гонсалеса знову бовтаються неподалік від зони вильоту, і не набирають і по очку за матч нинішнього чемпіонату в середньому – лише 2 перемоги та 10 балів за дюжину зустрічей. Причому жовтий субмарин вигравав обидва рази на старті розіграшу, у перших чотирьох поєдинках. Більше того, у 5 крайніх матчах лише кризовій Севільї не програли, зігравши з нею 2:2. Пауза була корисна, тільки не зовсім зрозуміло, за рахунок чого може додати цей колектив.

Реал Мадрид

Клуб залишає доволі суперечливе враження. Хіба що у Лізі чемпіонів у нього виходить практично все. Вигравши вже чотири рази, галактикос гарантували собі право зіграти у плей-оф. Тепер можна повністю зосередитися в найближчі місяці на Прімері, і це стане в нагоді. Адже там, незважаючи на чудову статистику літнього новачка, Беллінгема, все ще підопічні Карло Анчелотті йдуть другими. Ще й встигли програти в дербі з Атлетіко та втратити очки двічі за 4 крайні тури, зігравши внічию з Севільєю на виїзді та Райо Вальєкано вдома. Втім, вище знаходиться тільки сенсаційна Жирона, яка все одно здується. Натомість, обіграна в Ель Класіко Барселона вже за спиною у вершкових.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Реал зміг виграти обидва поєдинки. При цьому за обидва минулі розіграші у галактикос взяли лише 1 перемогу та 5 очок у чотирьох поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що вершкові пам'ятають, як вигравати у Кадіса. Рекомендуємо ставити гостей при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,727).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»
Футбол | 27 квітня 2024, 23:40 1
Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»

Головний тренер «Евертона» не впевнений, що українець скоро повернеться на поле

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.