Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2023, 18:11
2398
13

Валерій БОНДАР: «Пряма та чиста червона. Не знаю, чому Поліссю їх не дають»

Захисник незадоволений суддівством

| Оновлено 25 листопада 2023, 18:11
2398
13
Валерій БОНДАР: «Пряма та чиста червона. Не знаю, чому Поліссю їх не дають»
Getty Images/Global Images Ukraine. Валерій Бондар

«Шахтар» не зумів обіграти «Полісся» (0:0), а захисник Валерій Бондар відзначив роботу арбітра. Гравець упевнений, що фол проти нього тягнув на червону картку.

– Матч «Шахтар» – «Полісся» був центральним у турі. Що можеш сказати з приводу гри та наскільки справедливим є результат?
– Вважаю, що ми повністю заслуговували на перемогу: гра проходила під нашим контролем, намагалися забити свої м’ячі. У мене було два моменти, які не реалізував, – це майстерність, над якою треба працювати, і десь моя провина, адже міг відкрити рахунок та змінити цей матч, і тоді ми б закінчили з більш позитивним результатом. Тому це, звісно, погано, і треба працювати на тренуваннях над цими аспектами. Проте, гадаю, ми мали достатньо моментів, аби взяти три очки в цьому матчі.

– На початку гри стався доволі суперечливий епізод з порушенням правил на тобі. Як прокоментуєш цей момент?
– Мабуть, хочеться багато чого сказати, але в нас було чимало моментів цього сезону, коли наші гравці отримували червоні картки за такі самі порушення. І я впевнений, що в тому епізоді була чиста червона картка і гра могла скластися зовсім інакше. Також гадаю, на якій хвилині не стався б такий фол, на 10-й чи 50-й, він тягне на вилучення. Можу навести приклади з Ярославом Ракіцьким, Артемом Бондаренком, Георгієм Гочолеішвілі, коли вони отримували червоні картки ще в першому таймі. У нас є VAR, є кваліфіковані арбітри, які цим займаються, але дуже багато розмов іде про суддів, і маємо дуже багато суперечливих моментів, пов’язаних саме з цією командою, які дозволяють їм набирати очки. Мабуть, це про щось говорить. Тому не можна залишати ці моменти поза увагою, має бути комітет, який розгляне такі епізоди і дасть відповідну оцінку арбітрам, – і тим, які сидять на VAR, і тим, які судять матч. Якщо там подивитися момент, то це пряма й чиста червона картка, на мою думку. Нашим гравцям такі картки давали, і я не знаю, чому саме «Поліссю» їх не дають. Напевно, щось робиться в нашому футболі та поза футболом, скажемо так.

– Що ти можеш сказати про своє ушкодження, наскільки воно серйозне?
– Насправді було дуже важко дограти цей матч, тому що отримав доволі неприємну травму, яка мені не дозволяє зараз на повну силу готуватися до матчу Ліги чемпіонів. Тепер треба займатися саме цим моментом, відновлюватися та якось підготуватися до гри з «Антверпеном». Сподіваюся, все буде добре. Але, звісно, це мене дуже засмучує, тому що попереду дуже важлива гра для нас і треба думати про неї, а в мене зараз усі думки про те, як вилікувати ногу й підготуватися до гри.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 02:22 0
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Тому що жовтих не дають Шахтарю дуже явних. 
Та і дали ж черовону Поліссю, а от Сікан за два дуже грубих фола на воротарі та захиснику навіть жовтої не отримав...
AutumnBridge
1925 сегодня удалили на 7-й минуте.   А когда они посмели отыграться и выйти вперёд, то им ещё поставили 11.   Это всё у нас субъективное и даже ВАР.)   Но если вы заслужили победу, то хотя бы 1 мяч обязан был оказаться в сетке ворот Бойко.   А этого не случилось.  Значит радуйтесь что не пропустили лаки панч, как когда то от Зари.
sania
Краще гру свою прокоментував би, опудало .
Rrrrrrrr
Знову шахтарське скиглення. Усі винні... 
NoMad
Вони зі серуном одну дурь приймають?
Alexey75
Договорился с Срной давить на рефери. Один и тот же текст
Выталкиватель парашутистов
По всей вероятности, прошли те времена, когда ахметов кейсами раздавал зелень арбитрам.... Потеря Азовстали сильно подкосила бизнес этого преступника, место которого на нарах в Житомирской ИТК. Так что нечего ныть, забудьте то, что процветало в 90-х...
DK1961
Ржавые мажоры привыкли, что судьи на них всегда работают (в Украине). Привыкайте к НОРМАЛЬНОМУ судейству - при котором вы даже в призеры можете не попасть
avk2307
Хто не дуже може з вболівальників памятає:
Степаненко арбітру на лінії те саме сказав - і 2чи 3 гри дискваліфікації від КДК УАФ
Буяльський щось ніби сказав Кривушкіну  і дискваліфікація 2 гри
А Бондар на камеру послав і вью на червону для когось від нього? Ото клас...
DK1961
Теперь ржавые мажоры, инструктированные серуном, будут устраивать истерики и давить на судей перед каждым матчем и в ходе игры. ОЧЕНЬ ПРОТИВНО смотреть на поведение - особенно - того же бондаря, степаненко, сикана - которые САМИ постоянно хамят, подличают на поле и (одновременно) симулируют и выпрашивают штрафные и наказания для соперников. Ну такой стиль у ИХ ХОЗЯИНА, который был простым шулером в начале своей бандитской карьеры, а потом и заказчиком убийства Брагина.
prorok
Полесью не дают как и Шахтёру таки карточки платят хорошо судьям .
Falko
Я розумію, що це емоції малолітнього вискочки, який уже за збірну грає, незрозуміло чому. Але ж вони собі яму риють. Каку Монзуль Даша вже спалив. Наскільки Балакін судив прокротовські, його три діди у гробу переверталися, але і той може образитись. І не він один. Із ким Донецьк залишиться?