Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2023, 00:29
12579
52

Даріо СРНА: «Мовчати ми більше не будемо. У Шахтаря 5 вилучень у сезоні»

У клубі незадоволені роботою багатьох арбітрів

| Оновлено 27 листопада 2023, 00:29
12579
52
Даріо СРНА: «Мовчати ми більше не будемо. У Шахтаря 5 вилучень у сезоні»
ФК Шахтар. Даріо Срна

Директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна незадоволений як суддівством у матчі УПЛ з «Поліссям» (0:0), так і роботою арбітрів у сезоні.

– По-перше, хочу привітати «Полісся» з заробленим очком. Хороша команда, бажаю їм удачі надалі в чемпіонаті України. Ми грали дуже добре, заслуговували на більше, але, на жаль, в останніх двох іграх УПЛ здобули лише одне очко. Та найголовніше те, що ми граємо добре і створюємо моменти, а реалізація прийде, і з такою грою результат теж буде. Зараз для нас дуже важливо підготуватися до поєдинку з «Антверпеном» і зробити все можливе, аби залишитися у єврокубках. Це дуже важливо для «Шахтаря» та для українського футболу.

На жаль, хочу ще раз повернутися до вчорашньої гри, де суддя VAR пан Балакін припустився дуже серйозної помилки. І мовчати про це ми більше не можемо. Від початку чемпіонату футболісти «Шахтаря» отримали п’ять червоних карток. З них три вилучення, на мою думку, були справедливими. Проте навіть легші наші фоли закінчувалися вилученнями, а вчора на 10-й хвилині була чиста червона картка на Бондарі, і це навіть ніхто не обговорює. Не знаю, до кого з цим звертатися, тому звертаюся до УАФ та відповідних органів і хочу сказати, що це вже не випадковість. Мені це нагадало попередній чемпіонат, коли Мудрик у матчі з «Рухом» отримав червону картку на рівному місці. На початку цього чемпіонату Бондаренко, який узагалі в житті не фолив, уже дві червоні отримав, а також Чигринський, Ракіцький, Гочолеішвілі – я хочу, щоб усі подивилися на ці червоні картки та порівняли з учорашнім фолом, де картку не дали. Ви знаєте, що «Шахтар» купив дві системи VAR, «Полісся» придбало один VAR – і це не для того, щоб їх судили якось інакше, а щоб в українському футболі були порядок та чесність. Але хочу сказати, що іноді краще, аби арбітри судили без VAR, бо я розумію помилки арбітрів, адже вони також люди, я розумію помилки, коли VAR немає. Проте вчора була чиста помилка, яка не є випадковою. Тому звертаюся, аби цей момент розібрали. Пан Балакін судив у Європі, наскільки я розумію, дві гри протягом останніх трьох-чотирьох тижнів. Я пана Балакіна вважаю молодим і перспективним арбітром, але вчора він припустився дуже серйозної помилки, яка не відповідає його рівню. І я гадаю, що з таким підходом українські арбітри ненадовго затримаються у Європі.

І нехай на мене ніхто не ображається, але більшість арбітрів могли б подивитися на Катерину Монзуль та її бригаду, на те, як вони судять. Вони можуть стати прикладом для дуже багатьох арбітрів в Україні. Дякую.

Оцініть матеріал
(71)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 52
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NoMad
Сказав самий фейрплейний гравець самого фейплейного клубу. Ска, мені здається лицемірство і дволичність вписується в контракт з іржавою помийкою, а потім ще передається вболівальникам
Артур Отаманчук
Смиритесь кроты, ваш рыжий главарь уже ничего не решает в Украине.
Jaime_Lannister
Перекладаючи на людську мову: "Ей, ви, піда.....си, судіть так, як раніше, інакше ми будемо вас чмирити публічно, а я це вмію. Почнемо з Балакіна, суди так, як нам треба, інакше морально задавимо, сопляк".
NoMad
Увага, запасний залогінився, зараз прийде виправдовувати своїх РЫГіоналів
avk2307
Наїхав на свого.
Балакін подарував Шахтарю перемогу над Ворсклою( два пеналя з пльця висмоктав) в минулому сезоні і на д Минаєм(гол Миная не побачив).
Ну і традиційно Даша змовчав про картки Шахтарю, Матвієнко за явний фол жовтої не побачив, Сікан двічи порушував дуже грубо в атаці і пішов без картки.
Стандарти у Даші не ті.
AndiM
От прдурок, взяв і спалив ручну шаХрайську суд'їшку - монзулиху.
axylinam
Срна в чужом глазу соринку видит, а в своём бревна не замечает
sania
Якщо такий чесний то повинен вимагати зняття очок за відмінений чистий гол у грі з Рухом. Чи то другоє?
avk2307
Кстати правда. Степаненко за такой же отборный мат в адрес судьи на камеру дали две игры по решению КДК. Бондарь скорее на 2 игры заслуживает за маты в адрес арбитра, чем вот это вью...
Олександр
Самая нечестная команда в мире это кроты .почему тогда явного негодяя срну нн наказыают? Хотя бы на год дисквалификация .как только судьи перестали насиловать другие команды в матчах с шахтером так и знвл что сразу пойдет гомнометание 
sania
Дивно читати таку дурню від цього персонажа. Шахтарю у цій грі не дали щонайменш 5 жовтих. І за майже таке ж порушення як на Бондарю гравцю шахти навіть жовтої не дали. Я вже не кажу за навмисний зрив атаки, жбурляння мяча після свистка та матюкання судді на камеру. Сікана потрібно було видаляти ДВІЧІ мінімум. Кроти звикли до допомоги суддів і що їм все можна, а коли хоч трохи не по їхньому починають волати як..
bolelschik
Долго молчал и вот опять за свое. Скажи прямо: Шахтер не должен терять очки и судьи обязаны это обеспечить
Kovalchuk
Серун успокойся
Перець
Сирник не скигли ,а  потроху звикайти
Александр Шевченко
АХАХАХАХАХАА
Falko
Браво федерація?
Лига конференций без динамо
Все началось с шуб  ещё в 90х 
romario1501
Дашка, розкажи ще про гол Матвієнка в ворота Вереса )))