Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 листопада 2023, 14:36
3845
16

Манчестер Сіті – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Битва двох геніїв у тренерській зоні та 22 талантів – на полі

| Оновлено 25 листопада 2023, 14:36
3845
16
Манчестер Сіті – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 листопада, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч тринадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Манчестер Сіті» й «Ліверпуль». Стартовий свисток рефері Кріса Кавана з Манчестера пролунає о 14:30 за київським часом.

Манчестер Сіті


Після треблу за підсумками сезону завжди складно знайти мотивацію для чергового походу за трофеями. Хосеп Гвардіола неодноразово повторював цю тезу перед початком сезону й судячи з того, що ми вже побачили у виконанні його команди, цей футбольний рік для «Манчестер Сіті» знову буде непростим. Багато нових футболістів, багато старожилів колективу, які залишили клуб, – іспанському наставнику доводиться вчити підопічних перемагати заново. І геть не завжди це йому вдається ось так відразу.

У «містян» уже було кілька матчів із гучними вивісками в цьому сезоні. Звісно, не в Лізі чемпіонів УЄФА, де «Манчестер Сіті» вкотре виніс усіх суперників по групі та вже двома ногами у плей-оф і в півтори стопи з підсумкового першого місця. Саме тому майбутня зустріч для команди Гвардіоли буде куди більш важливою, аніж гра проти РБ «Лейпциг» посеред наступного тижня.

А ось на цих вихідних, так, доведеться неабияк помучитись із суперниками. Так само, як і на наступних, коли на «Етіхад» приїде лондонський «Тоттенгем». І от не факт, що до того моменту клуб із Манчестера все ще буде першим у турнірній таблиці. У них уже була гра проти «Арсенала», коли дуже важливо було перемагати, але в підсумку сталася невдача (0:1). Так само, як і проти «Ньюкасла» в Кубку ліги (0:1), через що внутрішнього треблу у «Сіті» цього року вже точно не буде. А ще була гра проти «Челсі» (4:4) перед листопадовою міжнародною павзою, про яку всі говорили ще тиждень після її завершення. І лише перемога в дербі проти «Юнайтед» (3:0) розбиває цю низку невдач. Але зараз «Сіті» гратиме вдома, у чому він дуже вправний.

Ліверпуль


Юргену Клоппу дали можливість витратити багато грошей під час літньої трансферної кампанії. Навіть незвично багато, як для каденції німецького фахівця в Англії. І ось результат – «Ліверпуль» відстає від «містян» лише на один бал, тож уже за підсумком вихідних може очолити чемпіонські перегони вперше за дуже довгий час. За умов наявності «Арсенала» в його актуальних кондиціях, цей крок можна вважати великим досягненням.

У «червоних» не все так гладко в Лізі Європи УЄФА, як хотілося б, але якщо серйозно хтось вірить, що з групи з «Тулузою», «Юніоном» Сен-Жілуа і ЛАСКом команда Клоппа вийде не з першого місця, на тлі поразки від французів (2:3), то поспішаємо розчарувати. Вийде, що й повинна довести наступного четверга. Але зараз варто поговорити про чемпіонат, і тут у «Ліверпуля» також є кілька каверзних моментів.

По-перше, «червоні» все також втрачають очки там, де конкуренти цього, найчастіше, уникають. Наприклад, у гостях у новачка АПЛ «Лутона» (1:1). І якщо зіграти з аналогічним результатом на полі «Брайтона» Роберто Де Дзербі (2:2) нині не соромно, то після гри проти «капелюшників» у команду Клоппа вірити стали все-таки трохи менше. Поразку від «Тоттенгема» наприкінці вересня (1:2), яка ледь не спричинила повстання проти арбітрів і VAR в АПЛ, також не варто забувати – цей результат дуже чутливий у контексті чемпіонської боротьби. Як і підсумок битви проти «Сіті», яка обіцяє стати дуже гарячою.

Орієнтовні склади


«Манчестер Сіті»: Едерсон – Гвардіол, Діаш, Аканжі, Вокер – Фоден, Родрі, Сілва – Гріліш, Голанд, Доку.

«Ліверпуль»: Аліссон – Цимікас, Ван Дейк, Конате, Александер-Арнольд – Гравенберх, Мак Аллістер, Собослаї – Гакпо, Жота, Салах.

Не зіграють: де Брюйне, Стоунз – Байчетич, Робертсон, Тіаго.

Під питанням: Аке, Голанд, Гомес, Едерсон, Ковачич, Нунеш – Гомес, Гравенберх, Джонс, Конате.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку без голів ми точно не залишимося. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 3.

25 листопада, субота

«Манчестер Сіті» – «Ліверпуль»
Манчестер. «Етіхад». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Кріс Кавана (Манчестер, Англія)
МАНЧЕСТЕР СІТІ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У кого 8.3? Стала відома оцінка Мудрика за камбек у матчі з Астон Віллою
Футбол | 28 квітня 2024, 00:55 1
У кого 8.3? Стала відома оцінка Мудрика за камбек у матчі з Астон Віллою

Михайло провів на полі 90 хвилин

Слюбик забив і в свої, і в чужі ворота за 18 хвилин
Футбол | 28 квітня 2024, 10:36 0
Слюбик забив і в свої, і в чужі ворота за 18 хвилин

Захисник «Руха» став 10-м гравцем, який забив у ході матчу у свої та чужі ворота

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Наконец то человеческий футбол и в удобное время. 
 МС выиграет.
contr
Сетанта - ДНО
contr
Сіті розвалить Ліверпуль ☝️
contr
Збірній України- обов’язково для перегляду ☝️
🔱Avtoigor🔱
Сашко Снітко це твій прогноз
🔱Avtoigor🔱
Прогноз у спорт юа канєщно пісєц)))
Хто у вас там такий прогнозист?!?!
🔱Avtoigor🔱
Мєга матч👍
VARioR
Щодо прогнозу, то в такому матчі може бути який завгодно результат: від нудної, сухої нічиї до розгрому. Хочеться, щоб Ліверпуль сьогодні не програв.
Remark
Ставка: ТБ 2.5 за 1.51.
Прогноз: ТБ через ОЗ, рахунок десь 2:1 або результативна нічия.
Запасний твій вихід. Можеш вже піднятися, дозволяю.
contr
Сетанта може йти 👉 дивлюсь polsat 
contr
Сіті машина ! 3:0
VARioR
Матч з такою вивіскою, центральний матч туру і взяли запхали в суботній денний слот. Тим більше, що були матчі збірних і деякі футболісти можуть повністю не відновитися. Латиноси, взагалі грали в середу. Не хочеться піднімати тему всесвітнього заговору чи інших конспірологічних теорій, але здається, що керівництво АПЛ каламутить водичку. Цікаво, чи зробили б так, якщо МС мав грати на Енфілді?