Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 листопада 2023, 16:55
1541
5

Ньюкасл – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 25 листопада о 17:00 за Києвом

| Оновлено 25 листопада 2023, 16:55
1541
5
Ньюкасл – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

25 листопада на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 13-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ньюкасл» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Ньюкасл

Клуб провів феноменальний минулий сезон, майже завжди перебуваючи в квартеті лідерів і так і закінчивши в топ-4. У результаті зараз підопічні Едді Хау змогли нарешті повернутися до Ліги чемпіонів. Там, гідно стартувавши (0:0 у Мілані, 4:1 із ПСЖ), потім англійці двічі програли дортмундській Боруссії. Попереду, напевно, ключовий поєдинок проти французького гранда. Але й на внутрішній арені сороки намагаються проявити себе гідно. Окремо стоїть Кубок Ліги, де чорно-білі послідовно вибили Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед. В АПЛ теж була восени чудова серія, з 5 перемог при парі нічиїх, у тому числі 1:0 з Арсеналом (там єдиний гол був максимально скандальним). Але відразу після успіху з канонірами відбулися 0:2 з Борнмутом (до речі, колишніми підопічними якраз Хау) у минулому турі.

Челсі

Команда після страшного провалу минулого сезону серйозно оновилася. Вона не лише набрала чимало новачків (і не менше відпустила влітку), а й заманила на посаду менеджера Почеттіно. Довгий час у Маурісіо на новому місці мало що виходило. Потім начебто вдалося додати. З Арсеналом вели 2:0, щоправда, дали сусіду зрівняти, Тоттенхем розгромили, і навіть із Манчестер Сіті вдома відігралися за рахунок пізнього пенальті на 4:4. З іншого боку, досі трапляються й відверті невдачі. Так, наприкінці жовтня на своєму полі пенсіонери поступилися Брентфорду 0:2.

Статистика особистих зустрічей

У Челсі було 4 перемоги поспіль. Але минулого сезону сильнішим виявився Ньюкасл: він виграв 1:0 удома, після чого була нічия в Лондоні.

Прогноз

Букмекерські контори зараз віддають мінімальну, фактично номінальну перевагу Ньюкаслу. Але він грає вдома, тому варто використовувати нульову фору до перемоги чорно-білих (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Ну побачимо. Цікавий матч👍
contr
мудрік - ГІВНО