Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2023, 23:58
1933
8

Маріно ПУШИЧ: «Полісся грало жорстко, але ми не скаржимося»

Тренер «Шахтаря» – про матч проти «Полісся»

| Оновлено 24 листопада 2023, 23:58
1933
8
Маріно ПУШИЧ: «Полісся грало жорстко, але ми не скаржимося»
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич поділився враженнями від матчу 15-го туру УПЛ проти «Полісся» (нічия 0:0):

«Ми сьогодні грали дуже добре. Однак футбол не завжди справедливий. У нас було багато моментів, ми повинні були виграти, але після паузи ми не змогли підготуватися.

Я задоволений тим, як ми зіграли. Я думаю, що ми домінували з першої до останньої секунди, ми не дали створити супернику жодного шансу. Організація гри була відмінною. Ми володіли м’ячем, створювали моменти. Ми багато часу проводили в останній третині поля. Ми заслужили виграти сьогодні. Я пишаюсь своєю командою. Нам треба було забити гол, на жаль, нам цього не вдалося.

Я не здивований, що матч проходив у бойовій манері. Іноді суперник грав жорстко проти нас, але це частина гри, й ми не скаржимося на це. У такій манері проходила гра й ми мали шукати рішення для цих задач. Це жорстка гра, але це гра двох команд з верхівки турнірної таблиці. Це нормально для футболу».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashko57
Даже судья не помог, хотя старался.
AutumnBridge
Важно что Резник играл опять в красном (алом) комплекте формы с фамилией на спине РЕЗНИК.   И не пропустил во Львове!   Потому что в статистике на этом сайте указано что от Полесья 0 ударов  в створ.
Віктор Коробка
Якраз футбол сьогодні був більш-менш коректний. Червона Танковського - то таке. Там треба було зривати атаку на останніх хвилинах. А травми більш з-за температури повітря 1 градус.
А от з замінами щось не ладне в команді. Треба довіряти гравцям, підтягувати до основи. А то будь-яка травма - і грати нікому. Це не добре - всього 2 заміни аж наприкінці гри. А ще ЛЧ грати, Кубок України та  перенесені матчі. 
apepa
Еще одна такая осечка и Пушич отправицца за Леувеном бамбук курить!
ZANREGENT1993
Полесье молодцы!
coba777
Серйозно? Хоча  один аргумент.
avk2307
Ви зрозумійте, в Шахтарі дуже важка ситуація. Є лідери Судаков (беззаперечно)і  трохи пристарілі Степанекнко, Ракицький і Матвієнко (з натяжкою останній). Далі гравці без досвіду і все. От як вони можуть грати проти досвідчених? з помилками...
Грап піде, дві не підуть, так і грають....
Тому тут виграли, а тут програли...
І нехай перемога над Барселоною не тішить. Вони так само сподівались на 2-1 , як і дома, а не вийшло, але зараз це не супер команда . Жирона тому доказ на 1 місці в Ла лізі
New Zealander
К Пушичу притензий быть не может. Есть притензии к игрокам которые не реализовали свои моменты.