Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2023, 13:01
1952
3

Минай – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебют Любеновича у матчі проти колишньої команди

| Оновлено 25 листопада 2023, 13:01
1952
3
Минай – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 25 листопада, відбудеться поєдинок 15-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Минай» та «Кривбас». Криворізький клуб йде на третьому місці турнірної таблиці, а закарпатці наразі є головними аутсайдерами турніру.

Минай

Закарпатська команда залишається єдиним представником УПЛ, який ще не перемагав у нинішньому чемпіонаті. Не дивно, що «Минай» знаходиться на останньому місці турнірної таблиці. Така ситуація призвела до тренерської відставки Володимира Шарана. Новим наставником команди став добре знайомий українським уболівальникам Желько Любенович, який частину своєї кар'єри гравця провів у «Кривбасі». Звісно, керівництво «Минаю» пішло на ризик, адже сербського фахівця вперше призначено на посаду головного тренера. «Такий адреналін відчуваю – неможливо словами передати. Дуже щасливий, що після трирічної паузи повертаюся працювати до України. Зараз я можу сказати, що я готовий до цієї роботи. Щасливий, що мені випала така можливість. Впевнений, що впораюся. Зроблю все залежне від мене, щоб наступного сезону «Минай» виступав у Прем'єр-лізі», - зазначив Любенович.

Великі проблеми у закарпатців виникають із реалізацією моментів: у 14 зустрічах «Минай» забив лише 6 голів, найгірший показник у лізі. При цьому безгольова серія минайців триває 591 хвилину – 6 матчів. Попереднє взяття воріт футболісти «Минаю» святкували ще у вересні, а більше одного голу за гру закарпатці ще не забивали. У майбутньому поєдинку через перебір жовтих карток не зможе взяти участь Олександр Мельник. «Кривбас» – дуже хороша, бойова команда. Хлопці на полі діють як одне ціле. Порівняно з минулим роком команда помітно змінилася на краще. Цього сезону «Кривбас» мав 7-матчеву безпрограшну серію лише з двома нічиїми і зараз це третя команда турнірної таблиці. Цим все сказано. Наразі «Кривбас» – той колектив, який може перемогти «Шахтар» та «Динамо», – таку характеристику дав найближчому супернику форвард «Миная» Єгор Гунічев.

Кривбас

Майже місяць тому криворіжці очолювали турнірну таблицю УПЛ, але у попередніх двох матчах зуміли набрати лише одне очко. Спочатку «червоно-білі» зіграли внічию з «Поліссям», яке бореться за високі місця у своєму дебютному сезоні на найвищому рівні, а потім програли київському «Динамо». Майже всю зустріч із киянами «Кривбас» провів у меншості: вже на 12-й хвилині червону картку отримав Данило Бескоровайний, який через дискваліфікацію не зможе допомогти своїм партнерам у протистоянні з «Минаєм».

Під час міжнародної паузи «Кривбас» несподівано порадував своїх уболівальників новим трансфером. Контракт із «червоно-білими» підписав захисник Рафаель Бандейра, який став першим португальцем в історії криворізького клубу. Бандейра вже більше тижня тренується із новою командою і, можливо, його дебют побачимо вже у найближчому поєдинку. Після дуелі з «Динамо» тренерський штаб криворіжців надав футболістам три вихідні дні. Готуючись до чергового туру чемпіонату, підопічні Юрія Вернидуба провели двосторонку: «червоні» обіграли «білих» з рахунком 4:3. Хет-триком у цьому тренувальному матчі відзначився ганський легіонер команди Прінс Аду.

Статистика зустрічей

«Минай» та «Кривбас» раніше провели лише дві очні дуелі і відбулися вони минулого сезону. Домашній матч криворіжців відбувся у Києві та завершився безгольовою нічиєю, а у Минаї господарі поля здобули мінімальну перемогу. Єдиний гол на початку поєдинку забив Вишневський.

Прогноз на протистояння

Минайці мають намір зрештою здобути першу перемогу у поточному чемпіонаті, і зробити це у дебютному матчі Желько Любеновича на посаді головного тренера. Для серба майбутня зустріч стане принциповою ще й тому, що суперником буде його колишня команда. Криворізці докладуть максимум зусиль для того, щоб досягти максимального результату після двох осічок. Нашим прогнозом буде бойова нічия.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Бандура, Дмитрук, Нємчанінов, Солдат, Петько, Кораблін, Гєчев, Ралюченко, Гунічев, Одарюк, Твердохліб.

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Стецьков, Рябов, Дібанго, Прінс, Бізімана, Приходько, Задерака, Іліч, Кожушко.

25 листопада, субота

«Минай» – «Кривбас»
Минай. Стадіон «Минай». 13.00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне, Спорт 1 та на YouTube
МИНАЙ – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр:
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 3
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 14
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Фурсов
Кривбасс должен брать три очка
Remark
Ставка: ТБ 0.5 в першому за 1.39.
Прогноз: Кривбас гол в першому таймі.
П.С. Запасний, якщо є чим парирувати, твій вихід. Можеш вже встати, та видати свою ставку.
prorok
Спорт уа вы можете писать стоя сидя вам это не поможет с таким подбором персонала считающим себя журналистами а на самом деле писать себе на голову могут.