Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 22:01
7442
19

ВАЦКО: «Якби на нашому місці була Італія, вони б били там 3 пенальті»

Журналіст розкритикував арбітрів матчу Україна – Італія

| Оновлено 21 листопада 2023, 22:01
7442
19
ВАЦКО: «Якби на нашому місці була Італія, вони б били там 3 пенальті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Відомий спортивний журналіст і коментатор Віктор Вацко жорстко розкритикував арбітрів матчу Україна – Італія (0:0) за епізод із непризначеним пенальті у ворота в кінці зустрічі.

«Головний арбітр Хесус Хіль Мансано, арбітр VAR Хуан Мартінес Мунуера – що один обісраний, що інший. Чому? Один зробив вигляд, що не побачив, що Крістанте збив Мудрика, не зігравши в м'яч (це важливо), а інший підтримав це рішення, не поставив під сумнів. І саме так потрібно трактувати той факт, що Хіль Мансано не пішов дивитися VAR. Чому? Та тому що проти системи не попреш. Якби вони в своїй Іспанії такий пенальті не поставили на користь «Реала» чи «Барселони», та від вас би живого місця не залишили.

Я готовий поставити все, що завгодно, що якби на нашому місці була б Італія, якій потрібна була б тільки перемога, то після такого моменту вони три пенальті били б. Били б доти, поки не забили.

Італія надто важлива б**** для Чеферіна. Італія надто важлива для б**** футболу Чеферіна. Бідолашна Україна, яку розриває найкривавіша війна в Європі за останні 100 років нікому із цих й****** білих комірців, із цих сраних чиновників в дорогих костюмах, сорочках і краватках нікому не потрібна. Їм потрібне тільки бабло. Ось в таких реаліях футбольно-політичних ми живемо», – сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром
Футбол | 27 квітня 2024, 19:39 1
Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром

Артем Степанов виграв з «фармацевтами» західну зону Бундесліги U-17

СУДАКОВ: «У Шахтаря залишилося 5 матчів. Кожна гра як фінальна»
Футбол | 28 квітня 2024, 17:39 9
СУДАКОВ: «У Шахтаря залишилося 5 матчів. Кожна гра як фінальна»

Півзахисник гірників розповів про перемогу над ЛНЗ Черкаси

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Залищук
по ділу сказав, нічого добавити
Евгений Кожушко
100% так і є.
valerafan1
Віктор, Ви були класним коментатором, аналітиком. А сьогоднішнім коментарем Ви стали Великою людиною, патріотом. Такі люди як Ви повинні працювати в УАФ. Дякую за  Вашу позицію.
think about me
Я зараз пишу мріями, але на мою думку в кожної команди має бути по одній спробі на матч примусово подивитись повтор вар. І після матчу на пресконференцію обов'язково має прийти бригада судів і коментувати різні епізоди. Це було б справедливо. За 2 роки нас обікрали вже 2 раза і відповідальності ніхто ніколи не понесе
Vovan78
Як що чесно, я вважаю, що Вацко на сьогоднішній день найкращий коментатор в Україні, інші теж не погані, але матчі де коментує Віктор дивитись одне задоволення! А за таку громадську позицію Віктору окремий респект та повага!
ALM
Ми чудово розуміємо, якщо пєналь поставили би, і з-за цього Італія не вийшла б потім на Євро, італійці би потім досягли відставки Чефа з керівної посади. Чеф не ворог собі, тому і дав відповідні настанови суддям.
А українські футбольні функціонери прийняли швейцарські кантони без особливого спротиву, можна ще насипати.
Miroslav1981
Щоб Мудрик забив в цій ситуації, рефері поставив би 11
vbrjkf
Браво Віктор! Ти озвучив думки міьйонів болільників і не тільки в Україні! Після такого УЕФА повинно бути приковане до ганебного стовпа.
AutumnBridge
Хватит ныть.   Надо готовиться на Уэльс, или ещё хуже - на Польшу в Польше.
Gargantua
добро пожаловать в реальный мир
Tasha19
Головний арбітр, сам іти дивитись ВАР не міг, якщо не було підказки від арбітра на ВАРі, що є підозра на порушення яке головний не побачив.