Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 12:42
8246
10

БУРЯК: «В епізоді з падінням Мудрика, можливо, спрацював фактор Італії»

Екстренер збірної України – про матч проти Італії

| Оновлено 21 листопада 2023, 12:42
8246
10
БУРЯК: «В епізоді з падінням Мудрика, можливо, спрацював фактор Італії»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк висловився про момент у компенсований час матчу відбору на Євро-2024 Україна – Італія (0:0), коли арбітр не зафіксував фол на Михайлі Мудрику у штрафному італійської команди.

«Рефері вирішили ВАР не дивитися, значить, не сумнівалися в тому, що фолу не було. Взагалі вважаю, що арбітр відсудив нормально. Так, в епізоді з падінням Мудрика, можливо, спрацював фактор Італії – у ворота менш іменитої команди в такому разі «точку» могли б поставити... Але ж це Італія, і як можна було допустити таке, щоб італійці на Євро не поїхали.

Плеф-оф? Наскільки я пам'ятаю, у суперники нам можуть попастися такі команди, як Боснія і Герцеговина, Ізраїль... Зазначу, що всі збірні нині вміють грати. Згадайте тільки, як Грузія проти Іспанії на виїзді діяла якісно. Звісно, боснійці та ізраїльтяни - це не італійці, але й проти них грати з позиції сили не вийде. Після такого футболу, як у матчі з Італією, збірну України вважатимуть фаворитом у плей-оф. Незважаючи на те, що ми не отримали прямої путівки на Євро, відбір завершили позитивно, і це потрібно зберегти на весну. Головне, не повторити помилок попередніх таких ось матчів на вибування, коли ми вилітали від тієї ж Словенії», – заявив Буряк.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Нагадаємо, збірна України у відбірковій групі С посіла 3-тє місце, набравши 14 очок. Стільки ж виявилося й у команди Італії, але кращі додаткові показники.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Можливо - фактор Італії, а напевне - фактор чифєріна.
AndiM
Ааа, ну якщо "фактор італії", то  т нормально що вар працює тільки коли це вигідно чеферінам? Що за дурню я прочитав? Так в кожному матчі таких гнилих корупційних "грандів", може працювати якийсь там "фактор" і всіх це влаштовує , навіть тих хто постраждав від цього?
samird
Якраз проти Боснії та Ізраїлю ми вже маємо грати з позиції сили.
Віталій Ткачук
Та воно так і є. Чи може хтось скаже що там не було пенальті? 
Владислав Ткаченко
фактор мафії
wojsergivan
Фактор ахметовкой мафии то что в упл там у Ахметова ре канает этот ахмето уже уничтожел футбол в Украина ну и страну тоже
ZANREGENT1993
Если был фол,а по моему мнению он был то это чистый пенальти. Другой вопрос забили ли мы бы его. Но его не поставили! Плей офф? Сложно сказать...Мы не знаем в какой форме будут игроки,будут ли (не дай Бог) травмированные
potemkin78
расскажи лучше как твоя команда СбУ сыграла в плей-офф, а забыл ты ж её да же туда не вывел, аналитик