Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2023, 10:39
4873
16

ЗІНЧЕНКО: «Пенальті на Мудрику? Якщо чесно, я не дивився повтор»

Захисник синьо-жовтих прокоментував нічийний матч проти Італії

| Оновлено 21 листопада 2023, 10:39
4873
16
ЗІНЧЕНКО: «Пенальті на Мудрику? Якщо чесно, я не дивився повтор»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

20 листопада о 21:45 у Леверкузені пройшов матч кваліфікації Євро-2024 між національними командами України та Італії (0:0).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Після матчу захисник синьо-жовтих Олександр Зінченко прокоментував гру так:

«Незважаючи на невихід із групи, результат є позитивним. Ми досягли нічиєї у матчі проти чемпіонів Європи. Було багато позитивних моментів, були помилки. Тренерський штаб проаналізує їх, і ми станемо сильнішими.

Пенальті на Мудрику? Чесно кажучи, я не дивився повтор. Результат уже є, тож я не люблю коментувати рішення суддів. У роздягальні хлопці щось там говорили, але для мене це вже позаду.

Підтримку вболівальників, звісно, відчували. Дякую всім, хто був присутнім на матчі, хто нас підтримував. Наші вболівальники – це наш 12-й гравець.

Потенційні суперники у плей-оф? Ні, ще не дивився. Якщо ми зіграли добре проти Італії, то й проти інших команд зіграємо».

Данііл АГАРКОВ, Sport.ua, Леверкузен

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик – лідер. Список бомбардирів Ла Ліги за два тури до завершення сезону
Футбол | 17 травня 2024, 01:49 1
Довбик – лідер. Список бомбардирів Ла Ліги за два тури до завершення сезону

У Артема все також 20 забитих м'ячів, у Беллінгема та Серлота по 19 голів

Ф'юрі зізнався, чому відмовився проводити дуель поглядів з Усиком
Бокс | 17 травня 2024, 06:31 6
Ф'юрі зізнався, чому відмовився проводити дуель поглядів з Усиком

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
зина дал понять что все всё понимали до игры что такие пенки ставить не будет никто-чеферин в открытую же не зря языком молол....А залуп... то нас припустят в отборе через ЛН.Может там вернут должок.
Severian742
Ну да це ж не всякі дурниці про яйця розказувати вдаючи із себе на публіку дуже борзого Тут треба дійсно мати фаберже щоб чітко висловити свою позицію стосовно ключового епізоду в матчі що вплинув на результат, а з цим якраз у нього походу великі проблеми. 
Це якісь несерйозні відмазки на рівні першокласників про те як нібито вони нічого не бачили і не знають хоча й були там. 
Alexs
Маю велику надію, що цього  футболіста ми будемо бачити тільки  в запасі.  Конструктиву нема, ініціативи нема, тормоз в атаці - от і сидить на лавці в Арсеналі. Таких можна випускати на Ліхтенштейн або Гібралтар
Xvalenok03
Молодец зинченко. Надо продолжать играть, а не бежать к монитору, брать судью за грудки и требовать просмотра ситуации.
Да и после игры это как-то дико выглядит - вместо того чтобы сесть на скамейку и отдохнуть, вместо того чтобы идти в душ и переодеваться... Ведь столько сил отдано в игре.
Вместо всего этого всей командой ломануться к оператору и требовать просмотра спорной ситуации.
232121
Обі сторони мали сценарій від продажного,, уєфа''. Бо, якщо там було пенальті о мож хоч якось показати протест.... Уявляю собі, якщо б аналогічній ситуації опинились тіж Італійці, чи Іспаніці, не важно, що б було. А так всім ОК.⚽⚽⚽
SanyaPOL
Черговий терпіло... Так іди зі Збірної, якщо тобі пох....
Octopus
Иногда складывается впечатление, что наши футболисты никуда не хотят, ни на какое Евро или тот же чемпионат мира, это только болельщики что-то там хотят, а футболистам и без Евро норм, подумаешь, лишний раз напрягаться.
Смотришь на другие средние сборные, которым выпадает такой шанс, те же шведы, как пружина сжались, закинули раз и не дали себе забить, оставив итальяшек за бортом ЧМ2018 впервые за 60 лет. И плевать они хотели на красоту своей игры, и никакого пиетета к гранду не испытывали, пусть гранд дома сидит, получили свой шанс и использовали его.
За 30 лет истории сборной всего пару раз проявили волю к победе в решающем матче против заведомо более сильного противника, грустно.
AndiM
Бо вам пох, тому ти й не дивився. Надієтесь на міфічний шанс, після того як просреие і його то будете розказувати як ви боролися.
14sergey1953
Странное заявление Зинченка, разве что он пофигист, ведь при нынешних возможностях, никаких проблем посмотреть повтор и высказать свое мнение, был пенальти или нет.