Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 09:53
8282
24

БЕБЕХ: «Президент УЄФА слово дотримав, а хто буде наші інтереси захищати?»

Відомий журналіст – про дії арбітрів у матчі проти Італії

| Оновлено 21 листопада 2023, 09:53
8282
24
БЕБЕХ: «Президент УЄФА слово дотримав, а хто буде наші інтереси захищати?»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український журналіст Роман Бебех прокоментував скандальний епізод в кінці матчу відбору на Євро-2024 Україна – Італія (0:0), в якому судді не поставили пенальті після фолу на Мудрику.

«Якщо ви дивилися матч, то ні в кого не виникає сумнівів щодо цього епізоду. Мудрик грає в м'яч, Крістанте шарашить йому в ногу. Якщо ставлять пенальті, у нас є 100% шанс, щоб забити і вийти напрямку на Євро.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Але цього не робиться, на грі є система VAR, все це має перевірятися, але це теж чомусь не робиться. Напевно, потрібно говорити, яка ця система працює, що таке маніпулювання результатом. Зрозуміло, що все це на тлі слів президента УЄФА Александера Чеферіна напередодні, за місяць. Він сказав, що Італія має бути на чемпіонаті Європи. От тихенько, спокійненько момент просто пропустили, ніби його не було. Просто арбітри не подивилися і нічого не сказали головному. Все, заграли і до побачення.

А якби в наш бік щось таке сталося, то я переконаний, що було б інакше.

Образливо було те, що ми могли цю гру затягнути. Цей пенальті ставився, це чистий пенальті, чесний пенальті. Ми ж не кажемо: «Поставте нам якусь какашку маленьку».

Президент УЄФА своє слово стримав, а що будемо робити ми? Хто буде наші інтереси захищати? Там же і Андрій Шевченко був на стадіоні. Можливо, і Андрій Миколайович включиться. Але вже все минуло, запийте водою і знайте, що треба бути сильнішими, коли проти тебе і президент УЄФА, і арбітри, і всі інші», – сказав журналіст.

Зазначимо, що невиграш в Італії означає, що збірна України посіла третє місце в групі й не змогла напряму вийти на чемпіонат Європи-2024. У команди Сергія Реброва є шанси потрапити на турнір через плей-оф Ліги націй, який відбудеться навесні наступного року.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex
Украине поставили бы пенальти даже не смотря вар. Ровная игра у многих команд,  нужно интересы страны отстаивать так как   будут на стороне кто их отстаивает а не тех которые это игнорируют 
Віктор Коробка
Він правий - про це треба говорити. Бо якщо мовчати, то подібні випадки продовжуватимуть бути регулярними. Епізод з можливим пенальті заслуговував , як мінімум, на перегляд ВАРу. І якби суддя його переглядав, то  відсотків на 90 вказав би на точку (10% залишається на те, що корупція в Европі не гірша на нашу). 
  На рахунок награли - не награли. Так навіщо взагалі ці відбори, турніри? По рейтингу країн роздали медальки - та й годі. 
zelc006
Наш футбольний гетьман у в'язниці....
Dmytro11q
До дідька апеляції..! З себе коханих починати треба. Це так привітали "професійний" рівень суддівства у нашій УПЛ. Показали, що в них теж очі є. І ці очі теж бачать.
І дійсно, годі оце якби, не якби. Справи те вже не зробить. Не змогли, ну той, значить не змогли. Чи може вболівала не вся країна? Бо часто в коментарях декого зі Сходу брудом поливають. А тут пенальті не призначили. Майте мужність врешті-решт визнати - не змогли.
new0star
Треба сціпити зуби і рвати всіх, в тому числі і Шевченку. Уефа купила Павелка і в його особі весь український футбол. Хто подасть апеляцію офіційно Бебех? Отож бо.
brighi10
хватит стонать, на победу не наиграли , а эпизод спорный...а то еще сейчас к Уэльсу и Хорватам закинут
Александр Шевченко
Нытик, иди поной. 
myroslavmail
програли і пограли ... Балет футболу не потрібен