Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 листопада 2023, 20:38
6615
1

Прогулянка збірної у Леверкузені. Як фанати полювали на автографи Реброва

У збірної України є традиція – прогулянка вранці у день гри

| Оновлено 20 листопада 2023, 20:38
6615
1
Прогулянка збірної у Леверкузені. Як фанати полювали на автографи Реброва
Sport.ua

У збірної України з футболу є традиція. Перед кожним матчем вранці в день гри незмінно відбувається прогулянка містом.

Не став винятком і вирішальний матч кваліфікації Євро-2024 проти збірної Італії у Леверкузені. Синьо-жовті віддали данину традиції й близько 10:00 ранку здійснили прогулянку на околицях Бай-Арени.

Увечері коучу збірної Сергію Реброву довелося приймати непросте рішення – із 26 футболістів треба було залишити у заявці 23. Троє зайвих. При цьому лазарет абсолютно порожній, що є рідкістю. І рішення було ухвалено таке: до заявки не потрапили Максим Таловерів, Єгор Назаріна та Олександр Караваєв.

Команда вийшла на прогулянку організовано, всі разом. Прес-аташе збірної Олександр Гливинський одразу ж зробив фотографії для УАФ: як команда виходить з готелю, і акуратно, спокійно, не поспішаючи, прогулюється.

Похід тривав недовго, хвилин 15–20. Футболісти пішли вздовж проїзної частини дороги на початку шляху, потім повернули ближче до маленького каналу і пройшлися міні-сквером. Після чого невдовзі повернулися назад.

Фанатів української збірної зібралося не надто багато, але були і постійні вболівальники, і навіть німецькі. Фанів охорона близько не підпускала. Сек'юріті казали: чекайте біля стадіону, і можна фотографуватись, лише якщо вас покликали або домовилися.

Вийшла кумедна ситуація з коучем збірної Сергієм Ребровим. Хлопець, який дуже хотів отримати автограф, благав Реброва підійти до нього та підписати фотографію.

Ребров йому каже: «То підійди». Хлопець відповідає: «А мене не пускають». Ребров із усмішкою: «Так, а що це тебе не пускають, а я підходити повинен?» У результаті, Ребров дав хлопцеві автограф, і зраділому фанату вдалося навіть зробити фото з коучем на згадку.

Збірна пройшлася навколо стадіону та повернулася до готелю, який знаходиться на території Бай-Арени. Любителі автографів були не надто веселі. Фактично, автографи, окрім Реброва, дали лічені гравці.

Потім уже фанати біля готелю «піймали» Юхима Коноплю, який виходив на прогулянку з усіма, але згодом відійшов і почав розмовляти по мобільному телефону. У якості «покарання» Юхиму довелося не лише ставити свій підпис, а й фотографуватися з фанатами.

До речі, погода біля Бай-Арени зіпсувалась. За годину після прогулянки в Леверкузені розпочався дощ. До матчу збірної залишається дедалі менше часу. І головна гра осені може стати «мокрою».

Данііл АГАРКОВ, Sport.ua, Леверкузен

ФОТО. Прогулянка збірної околицями Бай-Арени (фото Sport.ua)

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.