Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 листопада 2023, 22:56
2057
0

ФОТО. Мешкають на Бай-Арені. Збірна провела відкрите заняття у Леверкузені

Продано всі 30 тисяч квитків на матч відбору Євро-2024 між України та Італією

| Оновлено 19 листопада 2023, 22:56
2057
0
ФОТО. Мешкають на Бай-Арені. Збірна провела відкрите заняття у Леверкузені
УАФ

Збірна України провела офіційне тренування у Леверкузені напередодні гри 10-го туру кваліфікації Євро-2024 проти команди Італії. Оселившись у готелі, що є частиною стадіону «БайАрена», синьо-жовта команда одразу ж опинилися в атмосфері футболу.

Усе навколо присвячене місцевому клубу: футболки різних років, вирізані у повний зріст фігури відомих виконавців, з яких одразу привернув увагу «клон» легендарного гравця «Баєру» Карстена Рамелова, клубні сувеніри та фото видатних німецьких футболістів уздовж кожного з коридорів на шести поверхах готелю. А ще – гігантські панорамні шпалери із зображенням заповненого стадіону та гравців на полі. До слова, уболівальники можуть без проблем замовити собі номер і провести час у чудовій футбольній атмосфері. Якщо, звісно, встигнуть забронювати апартаменти завчасно.

Синьо-жовті мешкають на верхніх поверхах готелю, куди фани не мають доступу. Тут, окрім покоїв гравців та тренерів, також є і ресторан, і медичний зал, і місце для екіпірування. Й усі ці кімнати мають панорамні вікна просто на трибуни. Коли футболіст харчується, приймає процедури чи слухає настанови тренерського штабу – мимоволі може побачити у вікні червоно-чорні трибуни «БайАрени». Тому коли гравці вийшли на чудовий газон леверкузенського стадіону, не можна сказати, що місце було зовсім незнайомим для них, оскільки вони майже весь день на нього дивилися.

У вечірньому тренуванні взяли участь усі футболісти збірної України. Лазарет у синьо-жовтих порожній – фактор важливий. Після пробіжки та розминки хлопці виконали вправи на швидкість реакції, відпрацювали тримання м’яча у квадраті й перейшли до основної частини заняття – відшліфовування окремих моментів тактичної схеми на завтрашню гру.

Головний тренер Сергій Ребров традиційно пояснював виконавцям ті чи інші функції в різних аспектах гри, наголошував на епізодах, які вимагають підвищеної уваги. До опівночі коуч синьо-жовтих сформує заявку із 23 гравців, які зможуть узяти участь у матчі з Італією. А стартовий вибір Реброва буде оприлюднений завтра, 20 листопада, за 75 хвилин до початку поєдинку.

Усі 30 тисяч квитків на матч, який розпочнеться 20 листопада о 21:45 за Києвом, продано, відтак завтра очікується, що червоно-чорна арена перефарбується в синьо-жовті кольори, які є найбільшим натхненням для кожного українця. Гравці збірної однозначно розраховують, що емоції рідних уболівальників допоможуть їм здобути історичну й таку бажану для країни звитягу.

ФОТО. Збірна України провела офіційне тренування у Леверкузені

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема
Футбол | 27 квітня 2024, 23:28 9
Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема

Агент півзахисника «Шахтаря» повідомив, що побував у столиці Англії з робочих питань

Дніпро-1 – Динамо – 1:2. Шалена розв'язка з вилученням. Відео голів і огляд
Футбол | 27 квітня 2024, 16:45 0
Дніпро-1 – Динамо – 1:2. Шалена розв'язка з вилученням. Відео голів і огляд

Дивіться відеоогляд матчу 26-го туру УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.