Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 листопада 2023, 19:30
4081
9

РЕБРОВ: «Не думаю, що Італія закриється та буде грати на нічию»

Тренер збірної України – про матч проти Італії

| Оновлено 19 листопада 2023, 19:30
4081
9
РЕБРОВ: «Не думаю, що Італія закриється та буде грати на нічию»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров висловився про вирішальний поєдинок кваліфікації Євро-2024 проти збірної Італії.

Про підтримку в Леверкузені: «Я впевнений, що завтра в Німеччині буде велика підтримка. Завтра нам потрібний тільки переможний результат і від цього ми будемо будувати свою гру. На завтрашній матч ми розглядаємо багато тактик. Італія – інтенсивна команда, у якої завжди є декілька варіантів складу на матч. Ми готуємось до інтенсивної гри, та оберемо тактику на матч перед самою грою».

Італія не така команда, яка закриється і буде грати другим номером, від захисту. Вони не будуть грати на нічию.

Про шанси напряму вийти на Євро-2024: «Гадаю, що у нас хороші шанси. Цей матч відрізнятиметься від того, що був на «Сан-Сіро», бо завтра ми матимемо наших вболівальників. Майже увесь стадіон нас підтримуватиме. Пам'ятаю наш матч проти Німеччини, який ми грали у Бремені – була дуже солідна підтримка серед українців, і завтра, впевнений, буде так само. Це змінить психологію гравців, бо коли ти приїжджаєш на заповнений «Сан-Сіро» і стадіон, де повністю підтримують тебе, це різні речі. Це надасть більшу мотивацію гравцям. Впевнений, що у нас хороші шанси.

Завжди кажу гравцям: не потрібно боятися програти – важливіше боятися не зробити достатньо, щоб виграти матч. І завтра ми покажемо всі сильні сторони та зробимо все можливе».

Про слова керівника УЄФА Чеферіна, що Італіє має зіграти на Євро: «Вважаю, що це люди в Україні мають на це реагувати, нам же дуже важливо бути готовими до гри ментально. Треба забути про все, про всі висловлювання у пресі та зосередитися на своїй грі. Вважаю, що ці висловлювання жодним чином не вплинуть на наших гравців, будуть лише більш злими. Вони розумітимуть, що завтрашній результат зможуть зробити лише вони».

Про те, чому зіграли з «Лехією» за закритими дверима: «Зрозуміло, чому. Бо це товариська гра, ми грали не проти національної збірної, а команди. Це гра була безпосередньою підготовкою до Італії. Вона була запланована нами, але ми не були дуже згодні грати її 17 листопада, за два дні перед офіційною грою. Ця гра була у нашому плані, і я вважаю її дуже корисною. Ніхто не отримав ушкодження, і сьогодні у тренуванні беруть участь всі гравці. Це дуже корисна гра для нас перед матчем проти Італії».

Про атмосферу в збірній та результативність українських легіонерів: «Я взагалі не так давно зі збірною України працюю, бачу атмосферу в команді. Мені дуже подобається вона, незважаючи на те, як грають футболісти в клубах. Вони приїжджають сюди, і тут зовсім інші завдання, відповідальність перед країною, людьми. Не можу сказати, як змінилася атмосфера після цього. Впевнений, що ці гарні ігри, матчі «Шахтаря» проти «Барселони» додадуть впевненості. Впевнений, що ігри на цьому рівні дуже сильно додають впевненості гравцям для матчів у національній збірній».

Про те, чи хотів би взяти в збірну України когось з футболістів збірної Італії: «Дуже поважаю італійську збірну. Але я вірю у своїх хлопців, мені не потрібні гравці з Італії. У нас дуже гарна команда й колектив, і нам не потрібно цього. Але ми всі розуміємо силу збірної Італії, де зібрані гравці з усього світу. Ми поважаємо Італію, але я дуже радий працювати з цими хлопцями».

Про те, чи розмовляв з президентом перед матчем: «Ні, гадаю, у нього зараз більш важливі питання. Звісно, він бажав нам удачі, завжди підтримує, коли я з ним розмовляю. Він дуже цікавиться футболом, але в нього більш важливі проблеми для вирішення, і ми це розуміємо. І, як я вже казав, ми граємо не для Зеленського, а для всіх наших людей, які нас підтримують. Всі гравці, що зараз в національній команді, вони готові до завтрашньої гри», – сказав Ребров.

20 листопада о 21:45 у німецькому Леверкузені пройде матч 10-го туру кваліфікації Євро-2024 між збірними України та Італії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 11 травня 2024, 07:00 282
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені Львів»

ВІДЕО. Кіліан Мбаппе попрощався із ПСЖ
Футбол | 11 травня 2024, 14:00 0
ВІДЕО. Кіліан Мбаппе попрощався із ПСЖ

Зірковий форвард записав прощальне звернення для вболівальників

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
Они забьют нам в первые 15 минут (если не в первой же атаке) и потом будут катать  подзабытую катеначчу.
Іван Срака
Вони будуть іграть тільки на побєду
Владислав Ткаченко
якраз макаронники і будуть грати на контрах
Aries2005
А чому б і ні? Вони спочатку навалою підуть і заб*ють пару голів, а потім вже грати на контратаках.
Александр Ад
дарма.що ти так не думаеш,м'яч смугастий,погода непередбачувана...