Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 листопада 2023, 07:09
597
0

Рональд КУМАН: «Нідерланди мали забити другий і третій гол»

Нідерланди обіграли Ірландію та вийшли у фінальний раунд Євро-2024

| Оновлено 19 листопада 2023, 07:09
597
0
Рональд КУМАН: «Нідерланди мали забити другий і третій гол»
УЄФА. Рональд Куман

18 листопада відбулися матчі 9-го туру кваліфікації Євро-2024. Нідерланди обіграли Ірландію (1:0) та вийшли у фінальний раунд. Єдиний у матчі гол забив Ваут Вегхорст на 12-й хвилині.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Рональд Куман, тренер збірної Нідерландів: Ми почали не дуже добре. Але ми забили чудовий гол. Ми повинні були забити другий та третій гол, щоб почуватися комфортніше до кінця матчу.

Мені шкода, що ми не забили більше голів, бо ми створили багато хороших моментів. Наша атакуюча гра була не найкращою частиною нашої гри. За рахунку 1:0 Ірландія дуже хотіла досягти нічиєї. Але ми дуже добре боронилися до кінця гри.

Відбіркова кампанія? Гра в Ірландії була справді важливою, як і гра проти Греції на виїзді. На гравців та команду був великий тиск, але ми це витримали. Ми виконали свою роботу, ми перемогли».

Коді Гакпо, нападник збірної Нідерландів: «Зрештою, йдеться про перемогу. Ми знали, що нам потрібні три очки, щоб сьогодні пройти кваліфікацію, вдома з нашими вболівальниками. Ми створили багато моментів, можливостей, але нам потрібно забивати більше голів і виявляти більше завзяття в останній третині поля.

Відбіркова кампанія? На виїзді проти Греції та Ірландії були справді важливі матчі. Нехай це були, можливо, не найкращі наші виступи, але ми здобули там перемоги – і це все, що має значення.

У нас дуже хороші гравці на полі та на лаві запасних. У нас було багато травм, тому уявіть, яка у нас якість, коли все у формі. Є хороша надія на майбутнє. Сподіваюся, до початку турніру усі будуть у формі».

Метт Доерті, капітан збірної Ірландії: «Ми показали хорошу гру, як і в першому матчі. Очевидно, суперник створив чимало моментів у другому таймі, але Гевін Базуну був чудовий. Це вам знадобиться, коли ви їдете на великі виїзні арени, як ця. Вам потрібно, щоб ваш воротар грав добре, вам потрібні відбори м'яча у захисті.

Відбіркова кампанія? Загалом це було явне розчарування, але, гадаю, ми підвели себе лише двічі: обидва рази проти Греції. Якщо ви можете зіграти нормально з Францією у них вдома і програти з рахунком 0:1, а їх голкіпер зробить неймовірний сейв на останній секунді гри... Нідерланди могли б вести в рахунку два-три м'ячі за перші 15 хвилин».

Відеоогляд матчу Нідерланди – Ірландія – 1:0

ГОЛ! 1:0. Вергхорст, 12 хв.

Події матчу

12’
ГОЛ ! М'яч забив Ваутер Вегхорст (Нідерланди).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 6
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.