Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1096
0

Нідерланди – Ірландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 18 листопада о 21:45 за Києвом

Нідерланди – Ірландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

18 листопада на «Йохан Кройфф Арена» (Амстердам) пройде матч 9-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Ірландії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Збірна перед початком осіннього відрізка могла отримати нового наставника – принаймні кілька кандидатів на зміну Кумана всерйоз обговорювалися. І таке рішення нікого не здивувало б, адже повернення Рональда на посаду головного тренера не вдавалося. Повторний дебют обернувся 0:4 у Парижі із французами. А червневий фінал чотирьох Ліги Націй, що проходив у Нідерландах, приніс послідовні поразки від Хорватії та Італії. Але в горлових поєдинках восени помаранчеві змогли виграти як у Греції (двічі, 3:0 і 1:0), так і в Ірландії (виїзні 2:1). Щоправда, прогрес не варто переоцінювати, і в жовтні, приймаючи тут же, в Амстердамі, Мбаппе та компанію, команда отримала дубль від Кіліана, і лише на 83-й хвилині був гол престижу Хартманна. Отже, зараз очок 12, стільки ж, скільки у греків. Щоправда, ті зіграли на один поєдинок більше.

Ірландія

Команда не змогла якось проявити себе і в цьому циклі. Втім, від неї вже не особливо й чекали на це - ейре давно розглядаються максимум як середняк. Непогані гравці є, і багато хто грає в АПЛ, але серйозних зірок не знайти. Зрештою, збірна давно нікуди не пробивалася. Але навіть на загальному тлі зараз практично нічого не вийшло - все-таки пара перемог над Гібралтаром завжди виноситься за дужки, дуже той поки слабкий. Але в решті поєдинків, не тільки з Францією і Нідерландами, але навіть з греками, були тільки поразки. У результаті тепер залишається останній шанс якось грюкнути дверима, хіба що наостанок залишиться ще товариський поєдинок із екзотичною Новою Зеландією.

Статистика особистих зустрічей

У очних поєдинках чергуються перемоги нідерландців та нічиї. Цю серію продовжили вересневими 2:1 у Дубліні.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що Нідерланди вдома зіграють упевненіше, ніж у гостях. Ставимо на господарів при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,69)

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.