Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 листопада 2023, 21:45
10525
11

Італія – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 17 листопада о 21:45 за Києвом

| Оновлено 17 листопада 2023, 21:45
10525
11
Італія – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

17 листопада на «Стадіо Олімпіко» (Рим) пройде матч 9-го туру кваліфікації на Євро-2024, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Північної Македонії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Італія

Команда минулого турніру змогла виграти титул чемпіона Європи. Але Роберто Манчіні, який досяг цього, вже залишив посаду головного тренера. До того ж він встиг програти кваліфікацію на мундіаль, поступився в півфіналі Ліги Націй влітку, а також вдома поступився Англії в березні вже в нинішньому відборі... Після чого відбув до Саудівської Аравії. Його наступник, Спаллетті, почав з осічки у вигляді 1:1 якраз проти македонців у Скоп'є. Але після цього Скуадра Адзурра зуміла зібратися та видати кілька важливих результатів. Спочатку вона впоралася з головним переслідувачем, Україною, закінчивши 2:1 вдома. А потім розгромили мальтійців 4:0. Ось тільки минулого туру були 1:3 в Англії, через що поки не закрили питання про вихід на Євро. Наразі треба перемагати, щоб на вирішальний поєдинок, гостьовий проти жовто-синіх, виходити з перевагою в особистих зустрічах над суперником.

Північна Македонія

Збірна останнім часом помітно додала у класі. Насамперед, вона добилася права дебютувати на Євро. А потім була другою у своїй групі відбору на чемпіонат світу, після чого вибили у виїзному стиковому поєдинку саме Італію. Втім, і на континентальний турнір леви пробивалися за рахунок пільгового шляху Ліги Націй, де стали найкращими серед аутсайдерів, і на чемпіонат світу так і не вийшли, поступившись Португалії у вирішальному раунді. Наразі вдалося обіграти двічі аутсайдера групи, Мальту. Але сильнішим програвали, з єдиним винятком: вдома завдяки пізньому голу Барді звели до 1:1 прийом Італії.

Статистика особистих зустрічей

Македонці стали непростим супротивником для сусіднього гранда. Вони не програють ось уже тричі: пара нічиїх та згадана перемога у плей-оф за вихід на минулий чемпіонат світу.

Прогноз

Букмекерські контори ставлять на довгоочікуваний реванш італійців. Але їм ще потрібно сили заощадити на вирішальний матч з Україною. Отже використовуємо ставку на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Таку Італію можна перемагати, македонці ми в вас віримо
apepa
Вся Украина завтра за наших братьев македонцев будет болеть! А вдруг?
Олександр
Сомнений нет что выиграет Италия .Они и так уже изза македонии не попали на чемпионат мира 
fifa2020
Можливо даже нам вигідно щоби тут макаронники взяли три очка, тоді проти нас вони вийдуть розслабленими і самовпевненими, думаючи що нічию - точно візьмуть в нас! А вот ми не вміємо грати на нічию)
fifa2020
Цей матч мало що рішає для нас, можна і не дивитися його, сумніваюся що македонці не влетять меньше чим в три гола) До того ж, уєфашники їх фінансово простимулюють за це разом з макаронниками (це було видно по затопленому футбольному полі на Мальті), можливо даже італійці випустять не основний склад, знаючи що македонці їм подарують 3 очка! По любому все вирішим ми, думаю в нас є непогані шанси. Ми з англічанами нічию маєм, а італійці два рази їм влетіли) Головне Коноплю не випускати)
Mukola Kalmuk
З дитинства вболіваю за Північну Македонію!