Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 15 листопада 2023, 13:01
2528
0

Яструб на зльоті. Хокінс вийшов у півфінал Champion of Champions у Болтоні

Чемпіон світу Люка Бресель із Бельгії не зумів взяти жодного фрейму

| Оновлено 15 листопада 2023, 13:01
2528
0
Яструб на зльоті. Хокінс вийшов у півфінал Champion of Champions у Болтоні
Champion of Champions. Баррі Хокінс

Англійський снукерист Баррі Хокінс розгромив двох суперників та вийшов у свій перший півфінал турніру Champion of Champions 2023 у Болтоні.

Цього тижня нерейтинговий турнір відбувається в англійському Болтоні. У ньому традиційно беруть участь 16 переможців найбільших турнірів за останній рік. Щодня грає новий квартет, переможець якого стає півфіналістом.

Яструб спочатку здобув суху перемогу з рахунком 4:0 над чемпіоном світу Люкою Бреселем із Бельгії, а в другій половині дня знищив Роберта Мілкінса з рахунком 6:2. Хокінс грав занадто добре для Молочника, який перед тим здобув перемогу з рахунком 4:2 над ветераном Марком Вільямсом.

Перемога 44-річного Хокінса може призвести його до поєдинку з Джаддом Трампом у п'ятницю, якщо фаворит турніру пройде свою групу в четвер.

Баррі Хокінс: «Я радий пройти через цю групу, бо всі суперники тут жорсткі, переможці турнірів. Я знаю, що Джадд – гравець моменту зараз. І, мабуть, фаворит, але у тій групі всі чудові гравці. У першому матчі – формат короткий, тож пройти може будь-хто.

Далі я граю у п'ятницю, тому залишаюся тут, бо мені надто далеко їхати додому і потім назад у четвер, щоб бути готовим зіграти у п'ятницю. Я попрактикуюсь тут і просто розслаблюся».

На шляху до міні-фіналу групи Баррі Хокінс у матчі з Люкою Бреселем зробив два брейки у 100+ очок (4:0). П'ятий невдалий виступ на цьому турнірі стався для «Бельгійської кулі» Люки Бреселя.

Хокінс відкрив і завершив свій матч із брейками у 100+ очок. Він виграв перший фрейм із серією 128 і четвертий з брейком 108.

​Інший півфінал був війною на виснаження. Роберт Мілкінс (на фото) виграв перший і третій фрейми у Марк Вільямса, але щоразу той відігравався, перш ніж Роберт довів матч до перемоги (4:2).

У фіналі дня Хокінсу в поєдинку з Мілкінсом довелося починати з камбека, він зумів знайти два снукери і взяв першу партію (56–52). Перемоги у наступних трьох фреймах дозволили йому вести в рахунку 4:0 у перерві.

Хокінс програв свій перший фрейм дня, коли гравці повернулися за стіл після паузи, але забрав собі наступний (5:1). Потім Мілкінс відіграв ще один фрейм з брейком у 81. Однак на цьому поєдинок закінчився, оскільки його суперник у чудовій формі виграв наступний фрейм і завершив матч перемогою з рахунком 6:2.

Матчі наступної групи пройде без Ронні О'Саллівана після того, як Ракета відмовилася від участі у турнірі у вівторок і був замінений китайцем Діном Цзюньхуей.

До складу цієї групи входить ще одна китайська зірка Чжан Анда, який щойно здобув тріумф на International Championship у Китаї. Китайці грають між собою у 1/8 фіналу, і найкращий із них зустрінеться з переможцем пари Джон Хіггінс (Шотландія) – Кріс Вейклін (Англія).

За матеріалами Champion of Champions

2023 Champion of Champions

Група 2, 14 листопада. Болтон (Англія)

1/8 фіналу

  • Люка Бресель (Бельгія) – Баррі Хокінс (Англія) – 0:4
  • Марк Вільямс (Уельс) – Роберт Мілкінс (Англія) – 2:4

1/4 фіналу

  • Роберт Мілкінс (Англія) – Баррі Хокінс (Англія) – 2:6

Сітка турніру

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.