Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 листопада 2023, 00:37
828
0

Олег ДУЛУБ: «Ми проаналізували чотири варіанти складу Зорі»

Головний тренер «ЛНЗ» – про перемогу над луганчанами

| Оновлено 13 листопада 2023, 00:37
828
0
Олег ДУЛУБ: «Ми проаналізували чотири варіанти складу Зорі»
ФК Львов. Олег Дулуб

В 14 турі чемпіонату УПЛ футболісти «ЛНЗ» вирвали перемогу в «Зорі» – 2:1.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер черкасців Олег Дулуб розповів, що допомогло його підопічним відсвяткувати вікторію:

- Зміна на тренерському містку в «Зорі» напередодні матчу нас не бентежила. Все ж, за такий короткий час новому керманичу нереально щось змінити в тактичному плані. Тут, швидше, луганчани могли розраховувати на якісь емоційні дивіденди. Все ж, аби бути у всеозброєнні ми при підготовці проаналізували чотири варіанти складу «Зорі».

- І з яким вгадали?
- З жодним, бо не сподівалися, що після не зовсім вдалої гри з «Маккабі» в Лізі конференцій ворота захищатиме Турбаєвський, а в опорній зоні діятиме Дришлюк. Хоча в тактичних шикуваннях «Зоря» нічим не здивувала.

- А «ЛНЗ»?
- Про це краще запитати в мого колеги з «Зорі». Скажу лише, що кинули в бій всіх найсильніших на сьогоднішній момент за винятком Калюжного та Муравського, які з різних причин не могли нам допомогти. Загалом, хлопці виправдали сподівання, здобувши три очки та ще й з сусідом по турнірній таблиці.

- Але ж перемога могла вислизнути з рук, коли, здавалося, все під контролем «ЛНЗ», проте луганчанину Алефіренку вдався прицільний удар здалеку.
- Це якраз той випадок, коли далі від тренера вже ніщо не залежало. Адже всі заміни були зроблені й тепер слово було виключно за футболістами. Й вони виконали все так, як я налаштовував їх на установці. Був прохід Тищенка і націлена передача на Пасіча, який головою забив переможний гол. Річ у тім, що при підготовці до поєдинку ми звернули увагу на те, що луганчани погано захищаються при верхових передачах. Тому й просив хлопців при першій нагоді шукати висунутих вперед Хобленка, Шестакова, Пасіча.І ця нехитра домашня заготовка спрацювала: Пасіч оформив «дубль», виграючи «другий поверх».
До речі, коли черкащани пропустили на 88-й хвилині я мимоволі подумав, що «Зоря» – нефартова для мене команда. Бо, пригадується, минулого сезону, коли я очолював «Львів», то в матчі, де «містяни» диктували умови, луганчани забили в компенсований час переможний гол ледь не з пісочної, як кажуть, ями. Але невгамовний Пасіч таки довів, що в футболі справедливість бере гору частіше.

Раніше в розмові з кореспондентом Sport.ua Геннадій Пасіч, забивший «Зорі» два голи, поділився враженнями про протистояння у Львові.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.