Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
604
0

Артем КОЗАК: «Інші хочуть обіграти нас усіма силами, мене це заводить»

Півзахисник «Полісся» поділився очікуваннями від гри з «Металістом 1925»

Артем КОЗАК: «Інші хочуть обіграти нас усіма силами, мене це заводить»
УПЛ. Артем Козак

Півзахисник житомирського «Полісся» Артем Козак поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги про виступи команди.

- Артеме, попереду матч проти «Металіста 1925», де змінився головний тренер, що дає гравцям стимул зіграти краще. Якої гри ви очікуєте?

- Це буде цікава та агресивна гра з обох сторін. «Металіст 1925» любить та вміє грати у футбол. Так само і ми. Тому, думаю, ця гра сподобається вболівальникам та носитиме динамічний характер. Принаймні, я на це сподіваюся.

- В останніх матчах ви демонструєте впевненість у своїх діях та виглядаєте як один із лідерів команди, зокрема, у матчі із «Кривбасом». Чи відчуваєете ви певне моральне піднесення?

- Звичайний стан, кожен день працюємо та рухаємось далі. Я не відчуваю ніякого піднесення, лише думаю про те, що нам потрібно виграти наступний матч.

- Зараз ви одні із лідерів чемпіонату. Чи впливає на ваш моральний стан розуміння, що кожен суперник буде діяти проти «Полісся» досить агресивно? Оскільки сьогодні взяти очки у матчі проти вас - це цінна звитяга.

- Цікаво, мені подобається, що так говорять, що нас так сприймають. Інші команди хочуть обіграти нас усіма силами, мене це заводить. Це додатковий стимул показати себе з найкращої сторони.

- Багато компліментів лунає на адресу вашого партнера по команді Бені Макуана. На вашу думку, процес його адаптації вже завершено?

- Можна сказати, що так. Він адаптувався в колективі і усі уже сприймають його як близького друга. У нас немає відчуджень, усі в команді спілкуються дуже близько одне з одним. Враховуючи це, я думаю, що Бені вже досить добре адаптувався у команді.

- Цього сезону вам вдалося забити вже тричі у чемпіонаті. Чи ставили ви перед собою якусь мінімальну планку голів, які хотіли б забити?

- Мене цікавить наш командний результат. Мої персональні здобутки нічого не вартують, якщо не впливають на результат команди. Якщо ми будемо вигравати і я приноситиму команді користь, я буду тільки радий. Якщо команда рухається в правильному напрямку, посідає місце у верхах турнірної таблиці, то неважливо, зробив я якусь результативну дію, чи ні, – сказав Козак.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.