Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 11 листопада 2023, 12:16
2309
3

Прометей перервав серію з трьох поразок, обігравши клуб Рига Зеллі у ЛЕБЛ

Українська команда виграла матч у представників Латвії з рахунком 92:79

| Оновлено 11 листопада 2023, 12:16
2309
3
Прометей перервав серію з трьох поразок, обігравши клуб Рига Зеллі у ЛЕБЛ
БК Прометей

10 листопада «Прометей» приймав дебютанта Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги – БК «Рига Зеллі» – у черговому матчі регулярного чемпіонату. Український клуб здобув перемогу із рахунком 92:79.

У заявці «титанів» на цей матч було 10 баскетболістів. Не потрапили до списку тих, хто міг взяти участь в поєдинку: Маркус Кін, Рашард Келлі, Вячеслав Петров та Андрій Войналович.

Першу чверть більш жваво розпочали баскетболісти «Рига Зеллі», хоч їм і не вдалося відірватися в рахунку, на першу перерву лідерами пішли саме вони – 18:16. У другій 10-хвилинці «Прометей» суттєво додав та виконав кілька успішних ривків, однак розгубив майже всю свою перевагу до кінця половини, пішовши на перерву між половинами за переваги «+2» на свою користь.

У третій чверті особливо активним був центровий «титанів» Таі Одіасе, який до 9 очок у першій половині додав 11 очок у третій чверті та допоміг «Прометею» закріпитися в статусі лідера. Онджей Балвін маг нагоду закрити чверть ефектним триочковим баззером, однак не встиг вчасно випустити м'яч із рук. Тому на заключну чверть команди вийшли лише за переваги «+3» на користь «червоно-білих» (63:60).

Останню чверть команда Ронена Гінзбурга розпочала з ривка 10:1. Це забезпечило колективу з України комфортну перевагу, яку він зумів не просто втримати, але й збільшити до фінальної сирени. Підсумковий рахунок – 92:79.

Найкращим гравцем зустрічі став Рональд Марч – в його активі 20 очок, 7 підбирань, 6 асистів, а також 4 перехоплення. Рейтинг ефективності американця склав 34.

«Прометей», який сьогодні здобув свою шосту перемогу в семи матчах ЛЕБЛ, свій наступний матч проведе також вдома – 14 листопада команда Гінзбурга прийматиме «Хапоель» із Тель-Авіва в Єврокубку. А наступної суботи, 18 листопада, «червоно-білі» проведуть виїзний матч у ЛЕБЛ проти «Пярну Садам».

ЛЕБЛ. Рига, 10 листопада

Прометей (Україна) – Рига Зеллі (Латвія) – 92:79 (16:18, 26:22, 21:20, 29:19)

Турнірна таблиця

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дані Рохас
Рига Зели лол
Олег Заворотный
Взяли защитников: эгоистичного лилипута (Кин) и два кенийских бегуна (Марч и Рид).
Олег Заворотный
Если есть возможность вернуть Кеннеди то стоит это сделать, он фактурный и хоть эмоушн добавит, которого нет в 0. И Рида отправить обратно, где взяли, инородное тело